۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
21:48
کد خبر : 8888934
۰۷:۳۹

۱۳۹۶/۰۴/۲۸

رونویسی قانون شکار جریمه شکارچی متخلف

شکارچی کهگیلویه و بویراحمدی به دوبار رونویسی از قانون شکار محکوم شد.
مدیرکل محیط زیست استان گفت: شکارچی دو قطعه تیهو با اسحلهحکم جالب دستگاه قضا برای شکارچی متخلف ساچمه زنی در منطقه حفاظت شده خائیز در کمتر از دو ماه توسط دستگاه قضایی به دوبار رونویسی از قانون صید و شکار محکوم شد.
سید اسدالله هاشمی افزود: این شکارچی متخلف خردادماه امسال با یک قبضه اسلحه ساچمه زنی دو لول و دو قطعه پرنده تیهو شکار شده حین گشت، کنترل و پایش منطقه حفاظت شده خائیز و مناطق آزاد همجوار منطقه حفاظتی (زیرگچ) دستگیر شد.
وی ادامه داد: در کمترین زمان پرونده‌ای برای شکارچی متخلف تشکیل و به مراجع قضایی معرفی که در کمتر از دوماه حکم سبز محیط زیستی برای متهم صادر شد.
مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون دو حکم زیست محیطی برای شکارچیان غیر مجاز در استان صادر شده است

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید