پژوهشگر رسانه در گفتگو با «بسیج»مطرح کرد

تخریب فرهنگ و اخلاق اجتماعی در سریال های نمایش خانگی

آل داود گفت:مهمترین وسیله و ابزار در جهان کنونی برای تغییر سبک زندگی مردم به لجن کشیدن فرهنگ عمومی اخلاق و رفتار اجتماعی سینما و در کنار آن همین کانال های پخش محتوای سینمای خانگی است.
کد خبر: ۸۸۸۹۳۷۵
|
۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۸

سید علیرضا آل داوود پژوهشگر رسانه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج اظهار داشت: رهبر فرزانه انقلاب در خصوص مسئله فرهنگ در کشور به کلید واژه ای به نام ولنگاری فرهنگی اشاره کردند که اگر ما بخواهیم به مصداق آن در حوزه فرهنگ اشاره کنیم باید به سراغ سینما و تولیدات سینمایی و چند رسانه ای برویم.

وی افزود: یکی از مهمترین مباحثی که در چند سال اخیر در بحث سینما و تلویزیون و راه های انتشار فیلم های چند رسانه ای با آن روبرو شده ایم تغییر ذائقه سلبریتی ها یا چهره های فعال این عرصه است و اگر بخواهیم این را در حوزه جنگ نرم دشمن دسته بندی و به آن بپردازیم باید بگوییم مهمترین وسیله و ابزار در جهان کنونی برای تغییر سبک زندگی مردم به لجن کشیدن فرهنگ عمومی اخلاق و رفتار اجتماعی سینما و در کنار آن همین کانال های پخش محتوای سینمای خانگی است.

این پژوهشگر رسانه خاطر نشان کرد: علاوه بر مشکلاتی که ما الان در سریال های پخش شده می بینیم که هیچ نظارتی هم بر این سریال ها وجود ندارد باید به این موضوع دقت کنیم که طی سال های گذشته حتی فیلم ها و سریال های غربی که در آنها به طور واضح فرهنگ ایرانی اسلامی ما هم دچار حمله و تحریف شده به این سینمای خانگی راه پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: البته باید به این نکته توجه داشت که در حوزه سینما که ساز و کار خاصی هم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد فضا، فضای نامناسب، غیر اسلامی، غیر انسانی و نژاد پرستانه است که با شعارهای پوچ و بی ارزشی مثل آزادی بیان که غربی ها تعریف می کنند در حال تولید محتوا هستند.

آل داوود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری رهبر معظم انقلاب در رابطه با ولنگاری و نفوذ فرهنگی گفت: مقام معظم رهبری در سه سال گذشته در کنار ولنگاری فرهنگی از واژه نفوذ و جریان نفوذ استفاده کردند. این منکراتی که در حال پخش است عملکرد مستقیم جریان نفوذ برای نفوذ فرهنگی و نفوذ جریانی داخل کشور می باشد چرا که اگر فرهنگ یک کشور دچار خدشه ای شد ضرری که به کشور ما وارد می شود ضرر بسیار بزرگی است.

این پژوهشگر رسانه عنوان کرد: در حال حاضر که جریان اطلاعات در فضای مجازی و ابزارهای وابسته به آن سرعت زیادی گرفته و در بسیاری از مواقع قابل کنترل هم نیست ما با این وضعیت فعلی فیلم نامه ها سریال ها و فیلم های سینمایی و محصولات چند رسانه ای بعضی از آنها هم با اهداف سیاسی خاص و یا اهداف فرهنگی مغرضانه توسط جریان نفوذ برای آنها هزینه می شود به مراتب وضعیت نگران کننده تری خواهیم داشت.

وی اظهار کرد: البته باید این را گفت که در تمام دنیا برای فرهنگ عمومی مردم بسیار سخت گیر هستند و اجازه حمله و هجوم فرهنگ بیگانه را به طور قطع نمی دهند.

آل داوود گفت: امروز با سهولت دسترسی به رسانه ها خیلی جدی تر جلوی این مسئله را گرفته اند. یک بخش سریال های خانگی این است که در سوپر مارکت ها به فروش می رسند اما ما چرا باید فضاهایی مثل تلگرام داخل کشورمان که همان سریال خانگی حتی برای آن یارانه داده شود؟

فعال و پژوهشگر رسانه بیان داشت: نهادهای نظارتی انقلابی باید با ورود فرهنگ مهاجم به کشور مقابله کنند چراکه این مقابله می تواند خود را به صورت یک آتش به اختیار تمیز نشان دهد. به عنوان مثال ساختن فیلم ها و سریال های ارزشی که مردم را به صورت گفتمانی اغنای فکری می کند یکی از جنبه های این آتش به اختیار محسوب می شود.


ارسال نظرات
آخرین اخبار