۱۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 05 June 2025
15:51
کد خبر : 8893040
۱۳:۵۶

۱۳۹۶/۰۵/۰۵

افتتاح کارگاه قالی بافی کمک به عتبات در پیربلوط

چهلمین کارگاه قالی بافی کمک به عتبات عالیات در روستای پیربلوط از توابع شهرستان شهرکرد استان چهارمحال و بختیاری افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ با حضور فرمانده سپاه ناحیه شهرکرد، مسئول ستاد عتبات عالیات استان، خانواده معظم شهدا و جمعی از بسیجیان، چهلمین کارگاه قالی بافی برای کمک به ساخت عتبات عالیات در روستای پیربلوط گشایش یافت.

خاتون شریفی در حاشیه این مراسم به خبرنگار بسیج گفت: از اسفندماه سال گذشته بحث ایجاد کارگاه های قالی بافی با استقبال بانوان در استان چهارمحال و بختیاری شروع شد.

وی، افزود: هم اکنون در17 نقطه استان چهارمحال و بختیاری بیش از چهل کارگاه فرش با 300 نفر بافنده برای کمک به ساخت و ساز صحن عقیله بنی هاشم علیه السلام در جوار بارگاه ملکوتی حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در کربلای معلی فعالیت دارند.

شریفی ادامه داد: همزمان با دهه کرامت نیز در روستای پیربلوط ، بانوان علاقه مند به اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام دو تخته فرش را به نیت کمک به ساخت صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها بر عهده گرفته اند.

وی در پایان از علاقه مندان خواست برای مشارکت در این طرح بزرگ به ستاد عتبات عالیات استان مراجعه فرمایند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید