۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:25
کد خبر : 8894016
۰۸:۱۳

۱۳۹۶/۰۵/۰۸
رهایی از چوبه دار به یُمن عطوفت امام رئوف؛

جوانی با وساطت خدام حرم رضوی از چوبه دار نجات یافت

در حاشیه سفر خادمان حرم رضوی به ایلخچی، با وساطت آن ها خانواده ای از قصاص قاتل فرزندشان گذشتند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مبلغ اعزامی کاروان زیر سایه خورشید آذربایجان شرقی در خصوص این اتفاق ویژه گفت:لحظات سرشار از معرفت و احساس در کنار مردم ایلخچی و در جوار دو شهید گمنام داشتیم که به دیدار با مادر مرحوم قادرزاده ختم شد تا با او از گذشت قاتل فرزند خود سخن به میان آوریم.

وی ادامه داد: مادر داغدیده به صحبت‌های ما گوش داد و گفت نظر نهایی را پس از نماز اطلاع می‌دهد، ما به مسجد رفتیم و در مراسم وداع با شهدا شرکت کردیم.

این خادم حرم رضوی افزود: پس از مراسم به دعوت این مادر دلشکسته به منزل ایشان رفتیم و لحظات پر التهابی را گذراندیم؛ مادر مرحوم قادرزاده به حرمت امام رئوف از حکم قصاص قاتل فرزندش گذشت و برای دقایقی با پرچم متبرک رضوی خلوت کرد.
در پایان این دیدار معنوی به پاس بخشش و کرامت خانواده قادرزاده، این خانواده به مشهد دعوت شدند تا طی روزهای آینده، میهمان بارگاه مطهر حضرت رضا(ع) شوند.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید