به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، سردار مهدی کاظمی پور جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان اهداف و مؤلفههای ارزیابی جشنواره مالک اشتر سپاه قدس گیلان را تبیین کرد.
جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان به کلامی از مقام معظم رهبر در خصوص اشراف اشاره کرد که میفرمایند: کلیه فرامین، دستورات و تدابیر ابلاغی به مجموعه نیروهای مسلح بایستی بهطور واحد از طریق کمیته هماهنگی و امور اشراف فرماندهی پیگیری و گزارشگیری شوند، تدابیری که داده میشود باید بران مبنا سیاستهای اجرایی تنظیم بشود و آن سیاستها را به زیرمجموعه بگویند و بخواهند این کار بشود تا درنتیجه آن، تدبیر تحقق پیدا کند.
کاظمی پور گفت: بیشک یکی از دستاوردهای مهم و ارزشمند اشراف برای هر فرمانده ایجاد شاخت عمیق، آگاهی از وضعیت و اشراف بر مجموعه تحت امر است. از سوی دیگر تغییرات سریع و بروز در محیط پیرامونی، تغییر در نوع و جهت تهدیدات ما را بر این وادار میکند که با رصد و پایش مستمر و بروز مجموعه تحت امر نسبت به نقاط ضعف و نقص سازمان خود شناخت پیدا نموده، مجموعه تحت امر را متناسب با وضعیت جدید تهدیدات سازماندهی نموده و آمادگی و توان رزم خود را همواره در بهترین شرایط قرار دهیم.
وی اهداف اشراف را اینگونه تشریح کرد؛
1 - رشد و تعالی و ارتقاء کمی و کیفی اشراف فرماندهی (ارتقاء پایش وضعیت و عملکرد سازمانی)
2 – تقویت شایستهسالاری از طریق برگزاری جشنواره سالانه مالک اشتر
3 – ایجاد بانکهای اطلاعاتی در حوزه تخصصی
4 – اهتمام به برطرف نمودن معایب و پیگیری نواقص ابلاغی
سردار کاظمی پور به وظایف دبیرخانه اشراف نیز اشاره کرد و گفت: دبیرخانه اشراف کلی ستاد کل نیروهای مسلح در راستای ارتقاء، پایش وضعیت و عملکرد سازمانی و بهمنظور اهداف ذیل عمل میکند؛
- معرفی الگوی سازمانی برای حرکت جهادی و انقلابی سایر ردهها
- ارتقاء سطح خودآگاهی و خودارزیابی در سنجش عملکرد سازمان
- توسعه شایستگیهای سازمانی همراه با ارتقاء فرهنگ پاسداری
- تعیین ردههای موفقتر در سطوح ستاد و صف (سرپنجهها) اقدام و نسبت به معرفی و تقدیر ردها در جشنواره مالک اشتر اقدام مینماید.
وی به تعیین ردههای موفقتر از طریق فرآیند ارزیابی اشراف و سنجش عملکرد سازمانی اشاره کرد و افزود: فرآیند اشراف مجموعه اقدامات و مراحل صورت گرفته در دورههای زمانی معین جهت تأمین اشراف فرماندهی است که توسط کارگروههای تخصصی، متشکل از معاونین و کارشناسان بوده و مسئول ارزیابی عملکرد رده زیرمجموعه خود بر اساس اندازهگیری مؤلفههای تدوینشده (اهداف کنترلی) صورت میپذیرد.
مهدی کاظمی پور مؤلفههای ارزیابی ردهها را دو حوزه کلی تقسیمبندی کرد و آنها را نام برد؛
1 – حوزههای عمومی و مشترک که شامل 17 شاخص بوده که عبارتنداز 1 – برنامهوبودجه 2 – امور عملیاتی 3 - آماد و پشتیبانی 4 – فناوری و اطلاعات 5- مهندسی 6 – بهداشت و درمان 7 – ایمنی و اقدامات تأمینی 8 – فرهنگی خانواده 9 – بازرسی و تعالی فرماندهان 10 – تحول 11 – تولید دانش و امور پژوهشی و ...
2 – حوزههای مأموریتی که شامل شاخصهای 1 – مأموریتهای دفاعی 2 – مأموریتهای امنیتی 3 – اشراف اطلاعاتی 4 – تشکیل و اداره بسیج 5 – مقابله با تهدیدات نرم و عمقبخشی داخلی 6 – محرومیتزدایی و اقتصاد مقاومتی
سطوح جشنواره مالک اشتر:
1- در سطح فرماندهی کل سپاه
2- نیروها، سازمان بسیج و ردههای عمده فرماندهی کل
3- سپاههای استانی
4- قرارگاهها، مناطق دریایی و نواحی مقاومت
به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، جشنواره مالک اشتر سپاه قدس گیلان در تاریخ 16/5/96 در مجتمع آموزشی و رفاهی شهید مطهری شهرستان انزلی برگزار میگردد که از 68 رده موفقتر در بخش بسیج و 32 رده موفقتر در بخش سپاه مورد تشویق قرار میگیرند، این ردههای موفق از بین بیش از چهار هزار رده در سطح سپاه قدس استان گیلان که در دورههای زمانی (فصلی) توسط کارگروههای تخصصی مورد رصد و ارزیابی قرارگرفتهاند شناساییشدهاند.
گفتنی است: ردههای موفقتر مفتخر به دریافت لوح تقدیر و لوح افتخار سازمانی از فرمانده سپاه قدس گیلان میشوند و این امکان به ردههای موفقتر داده میشود که با سایر ردههای سپاههای استانهای دیگر به رقابت پرداخته و در سطح جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج شرکت نمایند.