۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
05:22
کد خبر : 8899015
۱۶:۰۶

۱۳۹۶/۰۵/۱۷

خبرنگاران بخش بزرگی از افسران جنگ نرم هستند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان زنجان، خبرنگاران را افسران جنگ نرم عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، حجت الاسلام علی متین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج اظهار داشت: در جامعه کنونی که تصمیم گیری ها بر اساس داده ها و اطلاعات صورت می گیرد، خبرنگاران بخش عظیمی از جامعه اطلاعاتی را تشکی می دهند.

وی افزود: خبرنگاران، اطلاعات جامع را مورد پایش قرار می دهند که نتایج حاصل از آن در تصمیم گیری های مهم مورد بهره برداری قرار می گیرد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان زنجان با اشاره به روز 17 مرداد، روز خبرنگار و سالروز شهادت شهید صارمی گفت: گرامیداشت و تکریم خبرنگار در یک از سال، تنها به عنوان نماد است؛ لذا تکریم خبرنگاران باید همه روزها، ماهها و سالها توسط مردم و مسئولین صورت گیرد.

حجت الاسلام علی متین در ادامه با اشاره به تبدیل جنگ سخت به جنگ نرم اظهار داشت: همانگونه که جنگ سخت ابزارهای خاص خود را دارد، جنگ نرم نیز دارای ابزارهای بسیار ارزشمندی است که خبرنگاران در جنگ نرم به عنوان بخش وسیعی از افسران، هدایت کننده جامعه را تشکیل می دهند.

وی افزود: اگر خبرنگاران، به عنوان دیدبانان جنگ نرم، مسائل را به خوبی دریافت، پالایش و سپس در اختیار مردم قرار دهند، آگاهی جامعه بالا رفته و از هر گونه گزند در امان خواهند ماند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید