وی اظهار داشت: مباحث و مسائلی که در این جلسه عنوان میشود باید در سطح جامعه خروجی داشته باشد و مهمترین بحث در این حوزه شناسایی و بومی سازی مشکلات است.
فرماندار نهاوند خاطرنشان کرد: بحث اشتغال که متاسفانه عامل اصلی معضلات اجتماعی است در دستور کار همه دستگاههای ذیربط قرار دارد و در نهاوند نیز اقدامات خوبی پیش بینی و در حال اجراست.
وی برپایی بازارچه های کوچک در ایام هفته در نقاط مختلف شهر را از برنامههای پیشبینی شده به منظور اشتغالزایی و همچنین دسترسی راحت مردم به ملزومات زندگی دانست و بیان کرد: ما به دنبال حل مشکل اشتغال نهاوند به صورت نهادینه هستیم.
حمیدوند افزود: یکی از تجربیات خوبی که وجود دارد روستای دهفول این شهرستان است که توانسته با عزم خود کار مردم مشکل اشتغال و درآمدزایی را از بین ببرد به نحوی که در حال حاضر در این روستا بیش از 300 کارگاه مبل و منبت کاری وجود دارد و این موضوع باعث اشتغال بسیاری از جوانان روستاهای اطراف و حتی شهر نهاوند در این کارگاهها شده است.
وی تصریح کرد: ما می توانیم کار مردم این روستا را سرلوحه خود قرار داده و هر نقطه از نهاوند را به عنوان یک پایلوت در تولیدات گوناگون قرار دهیم و با این کار هم مشکل اشتغال را حل کنیم و هم باعث از بین رفتن مشکلات و معضلات شهرستان شویم.
نایب رییس شورای فرهنگ عمومی نهاوند یکی دیگر از مشکلات این شهرستان را نبود صنایع تولیدی و بسته بندی دانست و خاطرنشان کرد: تمام محصولات کشاورزی نهاوند به این دلیل به خارج از شهرستان و استانهای دیگر صادر می شود و فرصت ایجاد اشتغال و درآمد زایی از شهرستان گرفته می شود.
انتهای پیام/