۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
22:01
کد خبر : 8906576
۱۹:۲۱

۱۳۹۶/۰۵/۳۱
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساوه خبر داد

میزبانی از دو شهید مدافع حرم در ساوه

فرمانده سپاه ساوه از تشییع پیکر پاک و مطهر دو شهید مدافع حرم از تیپ سرافراز فاطمیون در روز پنجشنبه دوم شهریورماه در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ پاسدار علی رسولی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساوه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی، در ساوه؛ از تشییع پیکر پاک و مطهر دو شهید مدافع حرم در این شهرستان خبر داد و گفت: پیکر مطهر شهیدان "محمد شجاعی"  و "عصمت‌اله محمدی" از مجاهدان تیپ سرافراز فاطمیون که در درگیری با گروه‌های تکفیری‌ در سوریه به شهادت رسیدند روز پنجشنبه دوم شهریورماه در ساوه تشییع و در روستای نور علی بیک از توابع بخش مرکزی این شهر تدفین خواهند شد.

وی افزود: شهدای مدافع حرم مدافع اسلام حقیقی هستند که برای امنیت پای متجاوزان و گروه‌های تکفیری و تروریستی که دست پرورده دمشنان نظام اسلامی هستند به خاک کشورمان باز نشود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شازند با بیان اینکه مدافعان حرم با بصیرت کامل پای در مسیر دفاع از اسلام و قرآن گذاشتند، گفت: شهدای مدافع حرم از همه چیز خود گذشتند تا به وظیفه خود در دفاع از اسلام و صیانت از آرمان‌های شهدای اسلام عمل کنند.

سرهنگ پاسدار رسولی تصریح کرد: مدافعان حرم از دنیای مادی گذشتند تا امنیت ما را تامین کنند ولی متاسفانه برخی از مسئولان و مردم قدر این فداکاری‌ها را نداشته و با زخم زبان و کنایه خانواده این شهدا و دیگر مدافعان حرم را آزرده می‌سازند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مدافعان حرم که از کشورهای مسلمان دیگر از جمله افغانستان و پاکستان برای دفاع از حرم آل‌الله در سوریه و عراق حضور پیدا کرده‌اند دفاع را وظیفه خود دانسته و برای این منظور شهادت در غربت و تدفین در کشور دیگری را به جان می خرند تا به عهد خود با خدا عمل کنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید