۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:46
کد خبر : 8907463
۱۵:۲۹

۱۳۹۶/۰۶/۰۱
با برگزاری مراسم تحلیف؛

فعالیت شورای اسلامی پنجم شهر قم آغاز شد

با برگزاری مراسم تحلیف اعضای شورای اسلامی پنجم شهر قم، فعالیت این شورا به صورت رسمی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، مراسم تحلیف اعضای دوره پنجم شورا‌های اسلامی شهر‌های استان قم پیش از ظهر امروز در تالار معصومیه فرمانداری برگزار شد.

رضا سیار فرماندار قم در ابتدای این مراسم با اشاره فعالیت‌های شورای اسلامی چهارم شهر قم اظهار کرد: در دوره فعالیت شورای چهارم دو هزار و ۸۱ مصوبه از شورا به فرمانداری رسید، از این میان به ۱۷۶ مصوبه در فرمانداری قم اعتراض کردیم، موارد اعتراضی به هیأت حل اختلاف ارسال شد و از این میان تعدادی از مصوبات براساس نظر فرمانداری و تعدادی از مصوبات براساس نظر شورا به تائید هیأت حل اختلاف رسید.

وی افزود: شورای اسلامی شهر قم باید امروز در نخستین روز فعالیت خود یک نفر را به عنوان شهردار یا سرپرست انتخاب کنند و این مساله براساس قانون است، دستگاه‌های مختلف استان قم همکاری همه جانبه‌ای را با این شورا خواهند داشت.

احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مراسم با اشاره فعالیت هیأت عالی نظارت استان قم در انتخابات شورا‌ها اظهار کرد: جفای زیادی به این هیأت شد و از یک نفر از افرادی که به من در خصوص فعالیتم در هیأت نظارت تهمت زد، شکایت کردم.

وی ادامه داد: برخی از شعبه‌های رای گیری نتیجه انتخابات شورا را به صورت الکترونیک به استانداری قم ارسال کردند، اما برخی از شعبه‌ها این کار را نکردند، به همین دلیل نتیجه رای گیری الکترونیکی با نتیجه رای گیری دستی یکسان نبود و این یک مساله طبیعی است.

سید مهدی صادقی استاندار قم در بخش پایانی مراسم با اشاره به امنیت استان خاطرنشان کرد: با وجودی که می‌دانیم شهر قم دومین مکانی در کشور است که به دلیل شرایط سیاسی، دینی و اجتماعی مورد تهدید است، اما امنیت پایدار را در این شهر داریم، البته برنامه ریزی برای بهبود امنیت استان قم یک کار ضروری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید