۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
11:19
کد خبر : 8908621
۱۰:۴۲

۱۳۹۶/۰۶/۰۵

فیلم هستی به هفدهمین جشنواره فیلم‌های ایرانی «یاری» سوئد راه یافت

فیلم کوتاه «هستی» ساخته کمال پرناک از تبریز در بخش فیلم‌های کوتاه ایرانی به هفدهمین جشنواره فیلم‌های ایرانی «یاری» سوئد راه پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، جشنواره «یاری» که همه ساله درآمد حاصل از فروش بلیت فیلم‌های حاضر در جشنواره را برای حمایت از کودکان بی‌سرپرست ایرانی صرف می‌کند، در این دوره میزبان دوازده اثر ایرانی است.

فیلم کوتاه «هستی» ساخته کمال پرناک از تبریز در بخش فیلم‌های کوتاه ایرانی در این جشنواره به رقابت با فیلم‌های: برزخ (قصیده گلمکانی)، اکسیدان (عباس نظام‌دوست)، سیاه سرفه (رضا توفیق‌جو)، آینه‌های پریده رنگ (سالم صلواتی) و نجاتم بده (محسن نبوی) می‌پردازد.

این جشنواره در بخش فیلم‌های بلند، فیلم هایی چون: نقطه کور (مهدی گلستانه)، عادت نمی‌کنیم (ابراهیم ابراهیمیان)، زرد (صطفی تقی‌زاده)، برادرم خسرو (احسان بیگلری)، فصل نرگس (نگار آذربایجانی) و به دنیا آمدن (محسن عبدالوهاب) از ایران پذیرا است.

در این جشنواره علیرضا مجلل، رضا باقر، مینا آذریان،سعید شریفیان و میکاییل هیلین آثار منتخب جشنواره را داوری می‌کنند و در نهایت دو تندیس بهترین فیلم کوتاه و بهترین فیلم سینمایی به برگزیدگان اهدا خواهد شد.

هفدهمین جشنواره فیلم‌های ایرانی «یاری» به مدیریت «شیدا شفیعی» با همکاری و حمایت خبری «پایگاه خبری فیلم کوتاه» در روزهای ٢٣ و ٢٤ سپتامبر ٢٠١٧ در دو شهر "اپسالا" و "استکهلم" سوئد برگزار خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید