۲۹ / اسفند / ۱۴۰۳ - 19 March 2025
11:06
کد خبر : 8910158
۱۱:۱۱

۱۳۹۶/۰۶/۰۷
حجت الاسلام والمسلمین سرافراز:

تنفرزدایی از آمریکا هدف نفوذ فرهنگی دشمن است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قمربنی هاشم علیه السلام گفت: تخلیه روحیه انقلابی گری و تنفرزدایی از آمریکا هدف نفوذ فرهنگی دشمن است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قمربنی هاشم علیه السلام در گفتگو با خبرنگار بسیج به تشریح راهبردهای دشمنان انقلاب اسلامی برای ضربه زدن به نظام و کشور پرداخت و گفت: نفوذ یکی از رویکردهای نظام سلطه برای رخنه در ارکان تصمیم گیر و تصمیم ساز جمهوری اسلامی ایران است.

حجت الاسلام والمسلمین کریم سرافراز در تبیین معنا و مفهوم نفوذ دشمن، ادامه داد: نفوذ یعنی تصرف در ادراک سیاسی دولتمردان و ادراک فرهنگی مردم.

وی، افزود: دشمن به دو روش؛ جریانی  در عرصه های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و فردی، در ارکان نظام و مسئولین نفوذ می کند.

این مقام مسئول، خاطرنشان کرد: نفوذ سیاسی دارای مراتب و مراحلی است که عبارتند از؛ نفوذ در گروه تصمیم گیران، نفوذ در گروه تصمیم سازان و نفوذ در گروه تنظیم کنندگان اخبار و گزارشات و متون و ... .

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قمربنی هاشم علیه السلام گفت: در نفوذ اقتصادی نیز دشمن به دنبال فتح بازار و اقتصاد ایران است و اروپا و آمریکا با ورود انبوه کالاهای غیرضروری و مصرفی به کشور درصدد ایجاد شوک و ضربه به اقتصاد ملی و کارخانجات و شرکت های تولیدی ما هستند و وابسته کردن ایران به غرب را مدنظر خویش دارند.

حجت الاسلام والمسلمین سرافراز، با اشاره به اهمیت نفوذ فرهنگی گفت: نفوذ فرهنگی هم در عرصه های دولت و نهادهای فرهنگی و هم با توجه به کاربرد بیشتر آن روی مردم و سوق دادن آنها به سمت تساهل و اباحی گری نسبت به ارزش های دینی، اسلامی و ملی دارای اهمیت است.

این مقام مسئول، تصریح کرد: هدف آمریکا و نظام سلطه از نفوذ در دو قلمرو است، که تأثیرگذاری بیشتر بر ادارک سیاسی دولتمردان نسبت به غرب و تحکیم باورهای غربی، بزرگ نمایی تحریم و وعده های کمک و پشتیبانی برای دستیابی و رسیدن به دیگر خواسته ها، نخستین هدف آنهاست.

وی، دومین هدف آمریکا و نظام سلطه از نفوذ را تصرف و تأثیرگذاری بر ادراک فرهنگی مردم و تنفرزدایی از آمریکا و تخلیه روحیه انقلابی گری و فاصله گرفتن مردم و جوانان از شعارهای انقلابی و انقلابی گری دانست.

حجت الاسلام والمسلمین سرافراز، بصیرت افزایی و تبیین اهداف و نقشه های دشمن برای آحاد مردم و مسئولین را در خنثی سازی توطئه های نظام سلطه مؤثر دانست و تأکید کرد: باید مسئولان با توجه جدی به فرمایشات دلسوزانه و خردمندانه و منویات داهیانه مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)، از نگاه به بیرون فاصله گرفته و با توجه و تکیه بر ظرفیتهای درونی به فکر حل مشکلات مردم باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید