۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
20:12
کد خبر : 8917593
۰۰:۱۲

۱۳۹۶/۰۶/۲۳
در قالب تور رسانه ای؛

اصحاب رسانه تبریز از کارخانه تولید آهن اسفنجی فولاد میانه بازدید کردند

مسئول روابط عمومی موسسه عاشورای قرارگاه خاتم الانبیاء هدف از این بازدید را آشنایی اصحاب رسانه و افکارعمومی با اقدامات جهادی عاشورائیان در عرصه سازندگی عنوان کرد.

نصیری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، با بیان اینکه تقویت روحیه خودباوری از مهم ترین رویکرد قرارگاه در راستای اجرای طرح های سازندگی است، معرفی کارخانه تولید آهن اسفنجی میانه به عنوان نبوغ و توان ایرانی در توسعه و بومی سازی دانش فولاد کشور با تکیه بر همین ویژگی مهم خواند.

وی با تاکید به اینکه جهادگران عاشورائی موسسه عاشورا و سربازان ولایت لبیک عملی خود را در تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال با بهره برداری از این کارخانه نشان دادند، بازتاب آن را از طریق رسانه ها و حضور اهالی رسانه در این کارخانه تاثیرگذار دانست.

نصیری تاکید کرد: انتظار داریم اهالی رسانه با اطلاع رسانی خود در خصوص این کارخانه از آعاز تولید آهن اسفنجی باخلوص ۹۴ درصد زمینه آگاهی بخشی مردم را در آستانه افتتاح رسمی کارخانه فراهم کنند.

اصحاب رسانه تبریز از کارخانه تولید آهن اسفنجی فولاد میانه بازدید کردند

اصحاب رسانه تبریز از کارخانه تولید آهن اسفنجی فولاد میانه بازدید کردند

عصر روز گذشته اصحاب رسانه تبریز از کارخانه تولید آهن اسفنجی فولاد میانه و بخش های مختلف آن بازدید کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید