۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
03:09
کد خبر : 8930612
۱۳:۴۷

۱۳۹۶/۰۷/۱۶
دبیر انجمن روماتولوژی ایران مطرح کرد

نشانه‌های ابتلا به آرتروز

دبیر انجمن روماتولوژی ایران با اشاره به اینکه حرکت سخت مفصل و دردناک بودن آن می‌تواند نشانه‌های ابتلا به آرتروز باشد، گفت: وزن زیاد،‌ضعیف بودن عضلات و نحوه نادرست نشستن می‌تواند سبب بروز آرتروز شود.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، محسن سروش در نشست خبری که در ارتباط با یازدهمین کنگره روماتولوژی ایران برگزار شد، اظهار داشت: این کنگره از سوم تا پنجم آبان ماه سال جاری در سالن همایش‌های کتابخانه ملی برگزار می‌شود.

وی افزود: بیماری‌های روماتولوژی به دو دسته عمده اسکلتی و خودایمنی تقسیم‌بندی می‌شود که نوع اسکلتی انواع شایع آن آرتروز و پوکی استخوان است و نوع خود ایمنی روماتیسم را شامل می‌شود.

دبیر انجمن روماتولوژی ایران ادامه داد: در بیاری روماتیسم سیستم ایمنی دچار اشکال شده و خودبه خود سبب صدمه به بدن می‌شود و این آسیب عمدتاً در بافت اسکلتی است؛ البته صد نوع روماتیسم به اشکال و عناوین مختلف داریم.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ارتش به موضوع آرتروز اشاره کرد و گفت: در ا ین بیماری بافت مفصلی در ناحیه غضروف دچار مشکل می‌شود و حالت طبیعی خود را از دست می‌دهد؛ لذا حرکت مفصل سخت،‌ خشک و دردناک خواهد بود.

سروش گفت: شیوع آرتروز در ایران آمار آن تقریبا برابر با آ مار جهانی است و براساس برخی از تحقیقات مشخص شده حدود 16 درصد جامعه مبتلا به آرتروز هستند که شایع‌ترین آن آرتروز زانو است.

وی با بیان اینکه نحوه نشستن ایرانی‌ها، وزن زیاد و ضعیف بودن عضلات سبب بروز آرتروز در آنها می‌شود، گفت: تشخیص به موقع و درمان این بیماری بسیار حائز اهمیت است و افراد باید برای رفع این مشکل به متخصص روماتولوژی مراجعه کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید