۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
23:13
کد خبر : 8939914
۰۷:۰۱

۱۳۹۶/۰۸/۰۵
با پايان رقابت در 2 رشته

برترين‌ ناجيان غريق قم معرفي شدند

رقابت‌هاي نجات غريق و غواصي قهرماني مردان و بانوان استان قم با معرفي نفرات اول تا سوم رشته‌هاي مختلف به كار خود پايان داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، هیأت‌‌ نجات غریق و غواصی استان قم که بعد از پایان دوره ریاست محمدعلی مرادی با ریاست اصغر اسماعیلی رئیس جدید خود به فعالیت می‌پردازد در راستای رشد و توسعه این رشته ورزشی اقدام به برگزاری رقابت‌های استانی مردان و بانوان کرد.

این مسابقات یکی از ویژه‌ برنامه‌های هیأت‌‌ نجات غریق و غواصی قم به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش بود که با حضور چهره‌های شاخص این هیأت‌‌ در هر دو بخش مردان و بانوان به میزبانی استخرهای کوثر و جامعه‌الزهرا قم به انجام رسید و برترین‌های خود را شناخت.

مسابقات نجات‌غریق و غواصی بانوان استان قم به میزبانی استخر جامعه‌الزهراء برگزار شد و شرکت کنندگان برای کسب عناوین برتر دو رشته 50 متر با مانع و 50 متر حمل مانکن با یکدیگر به رقابت پرداختند و به ترتیب خانم‌ها بیگدلو و طباطبایی قهرمان شدند.

در ماده ۵۰ متر با مانع فاطمه بیگدلو با رکورد 52 ثانیه رتبه نخست را کسب کرد و قهرمان شد، مریم بیگدلی با رکورد 48 ثانیه و 81 صدم ثانیه به مقام نایب‌قهرمانی رسید و ملیکا بیات با رکورد 52 ثانیه و 12 صدم ثانیه رتبه سوم این مسابقات را به خود اختصاص داد.

در رده‌بندی نهایی رقابت‌های ماده۵۰ متر حمل مانکن مریم طباطبایی با ثبت رکورد 52 ثانیه و 13 صدم ثانیه سکوی نخست را از آن خود کرد و قهرمان شد، ملیحه قنادیان با رکورد 59 ثانیه در جایگاه دوم ایستاد و مقام سوم با ثبت زمان یک دقیقه و یک ثانیه و 53 صدم ثانیه به فاطمه حجتیان رسید.

رقابت‌های بخش مردان نجات غریق و غواصی قهرمانی قم به میزبانی استخر کوثر مجموعه ورزشی شهید حیدریان قم به انجام رسید و در پایان رقابت 35 ناجی، در رشته 50 متر حمل آدمک به ترتیب رضا اسحاقی، محمد عندلیب و مجید حسینی مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در رده‌بندی پایانی مسابقات رشته 100 متر با مانع پیکارهای نجات غریق و غواصی مردان قم گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی و ورزش به ترتیب محمدجواد عزیزی، علیرضا اسماعیلی و محمدمهدی شمس‌لطیفی اول تا سوم شدند و این رقابت‌ها به کار خود پایان داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید