۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
22:52
کد خبر : 8944230
۱۲:۱۹

۱۳۹۶/۰۸/۱۴

دفاع مقدس از جنس عاشورای حسینی است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه لردگان گفت: دفاع مقدس از جنس عاشورای حسینی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ جلسه توجیهی طلاب و روحانیون راهیان نور شهرستان لردگان در حوزه علمیه ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) لردگان برگزار شد.

فرمانده سپاه ناحیه لردگان دراین جلسه با اشاره به اهمیت انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل جوان و بازگویی رشادت های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس، گفت: دفاع مقدس گنجینه ای تمام نشدنی از ارزش های والای انسانی و الهی است.

سرهنگ پاسدار سید مسعود موسوی افزود: آگاهی نسل جوان از زوایای مختلف ایثار، مقاومت، پایمردی، از خودگذشتگی و فداکاری رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس مهم ترین رسالت برگزاری اردوهای راهیان نور می باشد.

حجت الاسلام سید مهران کریم پور نیز درا ین جلسه اظهار کرد: دفاع مقدس با همه ویژگی هایی که داشت باید به نسل های امروزی به خصوص به دانش آموزان انتقال پیدا کند و این انتقال میسر نخواهد بود مگر با برنامه ریزی مناسب، که برگزاری اردوهای راهیان نور بعنوان یک رویداد بزرگ فرهنگی یکی از راه های این موضوع به شمار می رود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه لردگان، دفاع مقدس را از جنس عاشورای حسینی دانست و افزود: عاشورای حسینی از این جهت جاودان است که همواره در متن اندیشه، آرمان، آرزو، اعتقاد و تفکر شیعیان زندگی می کند. جنس عاشورا از جنس حیات و سرزندگی است.

وی ادامه داد: با توجه به فرمایشات نورانی حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که فرمودند؛ جنگ ما دانشگاه بود و جنگ ما گنجینه تمام ناشدنی است؛ طلاب و روحانیون ما یک رسالت فراموش ناشدنی دارند که باید این فرهنگ جهاد و شهادت و دفاع مقدس و درس ها و پیام ها و عبرتهای عاشورایی و انقلاب و هشت سال دفاع مقدس را تبیین و تبلیغ نمایند و نسل جوان امروز را با همه زوایای آن گره بزنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید