
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، سید حمزه امینی افزود: سد سهند هشترود پس از11 سال آبگیری بلاتکلیف مانده و حتی یک پایاب آن اتمام نشده است .
وی از سد سهند به عنوان بزرگترین ظرفیت بخش کشاورزی یاد و بیان کرد: هر هکتار از زمین های اطراف این سد مثل یک کارخانه است.
امینی با گله مندی از مسئولان استانی نسبت به سنگ اندازی در اخذ مجوز برای تاسیس سردخانه در این شهرستان خواستار اخذ مجوزهای لازم برای تاسیس سردخانه توسط بخش خصوصی را شد.
وی اظهارداشت: اگر ساخت سردخانه در این شهرستان توجیه اقتصادی ندارد پس چرا سیب این منطقه علی الخصوص منطقه آتش بیگ سردخانه های مراغه را پر کرده اند.
امینی از هشترود و چاراویماق به عنوان نقطه کور دولت یاد کرد و گفت: متاسفانه نمی دانم چرا دولت به این مناطق کم توجه شده است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: نباید در ادارات به دید جناحی به مردم نگاه شود و باید کارهای آنها در اسرع وقت رسیدگی شود.
وی اضافه کرد: عده ای ازمسئولان از هم اکنون برای تبلیغ یک عده ای به روستاها می روند که این کار خلاف قانون اساسی است.
امینی گفت: مسئولان در حیطه کاری خود وجدان کاری داشته باشند و نباید افکار صهیونیستی داشته باشند.
فام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با تاکید بر نقش کشاورزی حفاظتی در توسعه پایدار بخش کشاورزی گفت: اگر ما به دنبال یک روش برای توسعه پایدار در بخش کشاورزی باشیم، به یقین طرح کشاورزی حفاظتی می تواند بهترین و مناسب ترین روش در این زمینه باشد.
ایوب ایرانی گفت: مدیریت بقایای گیاهی، خاک ورزی حفاظتی و اعمال تناوب های زراعی مناسب در مزرعه سه اصل اساسی در کشاورزی حفاظتی به شمار می روند که باید از طرف کشاورزان رعایت شوند.
فرماندار هشترود نیز در ادامه از کسب رتبه نخست هشترود در استان در ارائه تعطیلات مکانیزاسیون بخش کشاورزی خبر داد و گفت: در سال گذشته مکانیزاسیون هشترود 1.67 اسب بخار بود که این رقم به 1.76 اسب بخار رسیده است.
حسن مستفید از کشاورزان خواست به موقع باید محصولات خود را بیمه کنند در مواقع بروز حوادث دچار خسارت و زیان نشوند.
فرماندار هشترود با توجه به خسارت گسترده کشاورزان منطقه هشترود خواستارتمدید، افزایش وام و استمهال وام های بخش کشاورزی را شد.

در این آئین از خدمات اسماعیل کریمی اصل تجلیل و با حکم مهری رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مجید احمدی به عنوان مدیر جهاد کشاورزی هشترود معرفی شد.