۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:42
کد خبر : 8949327
۲۰:۱۰

۱۳۹۶/۰۸/۲۷
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه زنجان:

باید جوانان را به طرف مسجد فراخوانیم

جوانان آینده های این مملکت هستند و تا جایی که امکان دارد باید جوانان را به طرف مسجد فراخوانیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه زنجان در همایش مشترک ائمه جماعات، هیئت امناء،فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج ،مسئولان کانون های فرهنگی و خادمان مساجد با اشاره به اینکه متولی مسجد نباید معاد را فراموش کند در هر مسجدی که توحید و معاد باشد در آن مکان نماز اقامه می شود، گفت: متولی مسجد باید کسی باشد که غیر از خدا از هیچ احدی نترسد.

حجت الاسلام نجم الدین فتحی به کارکرد مساجد در زمان حضرت محمد (ص) اشاره کرد و افزود: در زمان رسول اکرم(ص) مسجد پایگاه عبودیت و بندگی، کانون فعالیت های علمی و فرهنگی، مرکز تصمیم گیری های سیاسی،محل دادگستری، مرکز فرماندهی، بسیج نیروهای نظامی و غیره بود.

وی با اشاره به اینکه فلسفه وجود مسجد ایستادگی در مقابل دشمنان است، اظهار داشت: بیش از 75 درصد از شهدای انقلاب از محل مساجد عازم جبهه های حق علیه باطل شده و به مقام شهادت رسیده اند.

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه زنجان با بیان اینکه در روستای های زنجان یک مسجد کافی و به اندازه است، تصریح کرد: در شهر زنجان تعداد مساجد کم است.

حجت السلام و المسلمین فتحی گفت: جوانان آینده های این مملکت هستند و تا جایی که امکان دارد باید جوانان را به طرف مسجد فراخوانیم.

گفتنی است، همایش مشترک ائمه جماعات، هیئت امناء،فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج ،مسئولان کانون های فرهنگی و خادمان مساجد در مسجد امام محمد باقر(ع) برگزار شد .

 در این همایش چند تن از روحانیون ، فرماندهان پایگاه ها و نیز هیئت امنای مساجد به بیان تجارب موفق و نظرات خود درمورد امور تربیتی و برگزاری مناسبت ها در مساجد پرداختند.

    

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید