۲۶ / اسفند / ۱۴۰۳ - 16 March 2025
20:31
کد خبر : 8955731
۱۶:۴۲

۱۳۹۶/۰۹/۰۷
فرمانده سپاه ناحیه اسدآباد:

38 پروژه محرومیت زدایی طی هفته بسیج در اسدآباد افتتاح شد

فرمانده سپاه ناحیه اسدآباد از افتتاح 38 پروژه محرومیت زدایی طی هفته بسیج در شهرستان اسدآباد خبر داد.

38 پروژه محرومیت زدایی طی هفته بسیج در اسدآباد افتتاح شدسرهنگ حسن مرادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اسدآباد اظهار داشت: به مناسبت هفته بسیج با حضور معاون اجرایی سپاه انصارالحسین(ع) استان و مسئولین شهرستان یک طرح آبرسانی روستایی و احداث یک باب منزل مسکونی در شهرستان اسدآباد افتتاح شد.

وی با اشاره به افتتاح یک باب منزل مسکونی افزود: این منزل مسکونی در روستای چنار سفلی توسط گروه جهادی برای یک مادر شهید که منزل وی از وضعیت نامناسبی برخوردار بود ساخته و احداث شده است.

فرمانده سپاه ناحیه اسدآباد میزان اعتبار احداث این طرح را 50 میلیون تومان با مشارکت فرماندار و نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی برشمرد و گفت: علاوه بر این طرح تسطیح جاده امامزاده، زمین فوتبال و والیبال از دیگر پروژه هایی است که توسط گروه جهادی در این روستا انجام گرفته و در هفته بسیج به مردم شهیدپرور این روستا هدیه شد.

وی افزود: در هفته بسیج با اعتباری افزون بر 250 میلیون تومان، 38پروژه محرومیت زدایی در شهرستان اسدآباد افتتاح و به بهره‌برداری رسیده که این پروژه‌ها شامل دیوارکشی، بازسازی، احداث خانه، مرمت و ... بوده‌اند.

مرادی در ادامه از برگزاری 65 دوره آموزشی از ابتدای امسال تاکنون در راستای اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی توسط سپاه ناحیه اسدآباد خبر داد و گفت: در این راستا 2 هزار نفر آموزش دیده‌اند و 150 میلیون تومان تسهیلات در امر اقتصاد مقاومتی به 34 نفر واگذار شده است.

وی تصریح کرد: صنایع‌تبدیلی، پرورش دام و طیور، خشک کردن میوه در قالب تعاونی، هشت  کارگاه میوه خشک‌کنی از جمله طرح‌های اقتصاد مقاومتی بوده که در این راستا به افراد متقاضی تسهیلات ارائه شده است.

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید