۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:29
کد خبر : 8958300
۰۹:۱۴

۱۳۹۶/۰۹/۱۴

گفت و شنود/بی‌عرضه

مایکل هورتون» کارشناس آمریکایی «اندیشکده‌کانزویتیو» با انتشار گزارشی از حماقت‌های بن‌سلمان نوشته است «با حماقت‌های این جوان خام، سرانجام یمن تقدیم ایران می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: «مایکل هورتون» کارشناس آمریکایی «اندیشکده‌کانزویتیو» با انتشار گزارشی از حماقت‌های بن‌سلمان نوشته است «با حماقت‌های این جوان خام، سرانجام یمن تقدیم ایران می‌شود».


گفتم: خب! اینکه چیز بدی نیست.


گفت: نوشته است اقدامات بن سلمان احمقانه و ناشیانه است. اعلام کرده بودند که ظرف یک هفته کار انصارالله را تمام می‌کنند و حالا دو سال است که نتوانسته‌اند هیچ کاری بکنند!


گفتم: یارو برای دزدی قصد ورود به خانه‌ای را داشت ولی بعد از چند ساعت تلاش و عرق ریختن نتوانست از دیوار بالا برود، شیطان که حوصله‌اش سر رفته بود ظاهر شد و بهش گفت؛ مردک تو که عرضه نداری واسه چی اومدی دزدی؟ چند ساعته که منو از کار و زندگی انداختی! برو خونه کپه مرگتو بذار، چیزی که به دست نمی‌آوری، فقط گناه دزدی باقی می‌ماند که خودم برات می‌نویسم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید