۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
21:17
کد خبر : 8964335
۲۰:۵۵

۱۳۹۶/۰۹/۲۸

۱۵ شهید در حمله جنگنده‌های عربستان به یک خانه در یمن

حمله جنگنده‌های سعودی به یک منطقه مسکونی در یمن، ۱۵ شهید بر جای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از المنار، حمله جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی به یک منزل مسکونی در منطقه عبیه در استان شبوه، 15 شهید بر جا گذاشت.

بر اساس این گزارش، شماری از شهدا، زن و کودک هستند.

جنگند‌ه‌های ائتلاف متجاوز سعودی و مزدوران هر روز مناطق مسکونی یمن و زیرساخت‌های این کشور را هدف حملات هوایی، زمینی و دریایی قرار می‌دهند.

به گزارش تسنیم،عربستان سعودی ضمن ائتلاف با برخی کشورهای عربی منطقه از ششم فروردین 94 حملات گسترده علیه یمن را کلید زد تا از این طریق بتواند «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهوری مستعفی و فراری یمن را به قدرت بازگرداند که این حملات به‌جز ویرانی یمن و کشتار هزاران انسان بی‌گناه نتیجه‌ای برای رژیم سعودی نداشته است.

مرکز مستقل حقوق و توسعه یمن امروز سه‌شنبه در گزارش آماری خود اعلام کرد: شمار شهدا و مجروحان غیرنظامی در یمن - در طول یکهزار روز از تجاوزگری مشترک عربستان و آمریکا به این کشور - به 35 هزار و 415 نفر رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید