روسای سازمان بسیج دانشجویی از ابتدا تا کنون را بهتر بشناسید + عکس

روز گذشته با حضور سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، دکتر محمدجواد نیک روش به سمت مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور منصوب شد، این تغییر در مدیرت سازمان بسیج دانشجویی بهانه ای شد تا در گزارشی روسای ادوار مختلف این سازمان را بیشتر بشناسیم.
کد خبر: ۸۹۶۶۰۳۱
|
۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۴
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، روز گذشته با حضور سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، دکتر محمدجواد نیک روش عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) و مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) به سمت مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور منصوب شد، این تغییر در مدیرت سازمان بسیج دانشجویی بهانه ای شد تا در گزارشی روسای ادوار مختلف این سازمان را بیشتر بشناسیم.


سردار سعید فرجیان زاده

سعید فرجیان زاده، دکترای مدیرت استراتژک، قبل از سال 79 مسئولیت سازمان بسیج دانشجویی را برعهده داشته است. وی که از رزمندگان دوران دفاع مقدس وآزادگان سرافراز جنگ تحمیلی به شمار می آید، در کارنامه فعالیتی خود تا قبل از اسارت، عضوت در شورای مرکزی جهاد سازندگی همدان، مسئول پرسنلی سپاه همدان، قائم مقام فرماندهی سپاه همدان و فرمانده سپاه همدان را به ثبت رسانده است.

فرمانده سپاه همدان، قائم مقام فرمانده سپاه همدان، جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور، سرپرست بسیج دانشجویی کشور، جانشین بسیج دانش آموزی، سرپرست بسیج دانش آموزی کشور، مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور و مسئول سازمان بسیج مهندسین بخشی ازمسئولیت های فرجیان زاده در دوران پس از اسارت است.

فرجیان زاده در تیرماه 91 عهده دارمعاونت هماهنگ کننده سازمان بسیج شد و تا اسفند 1395 در این سمت فعالیت کرد. سردار فرجیان زاده در سال 1337 در همدان متولد شده و بواسطه حضور در دوران دفاع مقدس، به 45 درصد جانبازی نایل آمده است. وی در تاریخ 31 مهر 1361 در منطقه عمومی قصر شیرین به اسارت ارتش بعث عراق در آمد و پس از تحمل 94 ماه اسارت در30 مرداد 1369 به آغوش میهن اسلامی مان بازگشت.

 

علیرضا زاکانی



 زاکانی در اواخر سال 1377 مسئولیت بسیج دانشجویی دانشگاههای استان تهران و از سال 1379 تا 1382 مسئولیت سازمان بسیج دانشجویی کشور را برعهده گرفت. وی در آن زمان دانشجوی تخصص پزشکی هسته ای بود، نقش و حضور پر رنگ زاکانی در مدیریت کف دانشگاهی فتنه های دوران اصلاحات، کی از نقاط پررنگ کارنامه مدیرتی اوست. زاکانی از جانبازان دوران هشت دفاع مقدس نیز به شمار می آید. وی همچنین نمایندگی مردم تهران در دوره های هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشت. ریاست کمیسیون ویژه برجام از زمره مهمترین فعالیت های وی در مجلس به شمار می رود که با تقدیر رهبر انقلاب همراه بود.

سردار مهران طهماسبی


 

پس از زاکانی و به دنبال استعفای او در مهرماه 82 جانشین وی، یعنی مهران طهماسبی اداره ی سازمان بسیج دانشجویی را بر عهده گرفت.

طهماسبی تا آذرماه 1383مسئولیت سازمان بسیج دانشجویی را برعهده داشت. وی هم اکنون معاون هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین می باشد.


محمدرضا مردانی



محمدرضا مردانی آذرماه 1383 محمدرضا مردانی برای تصدی ریاست سازمان بسیج دانشجویی انتخاب شد. به مدت 3 سال سرپرست این سازمان بود و پس از آن در هیئت جذب آموزش عالی فعالیت خود را ادامه داد. مردانی تا مهر سال 1396 به عنوان رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی مدیریت شهری و روستایی وزارت کشور به فعالیت خود ادامه داد. وی هم اکنون سمت  مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و مدیرکل گزینش این دانشگاه را بر عهده دارد.

دیدار تاریخی رهبرانقلاب با مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه ها در سال 1386 در دوران ریاست مردانی در سازمان بسیج دانشجویی انجام پذیرفت.

رضا سراج



دی ماه سال 1386 رضا سراج به عنوان سرپرست سازمان بسیج دانشجویی معرفی شد. سراج را در کنار علیرضا زاکانی می توان یکی از فعال ترین روسای سازمان بسیج دانشجویی دانست.

رضا سراج در حالي از رياست سازمان بسيج دانشجويي خداحافظي کرد كه در طول 2 سال فعاليت خود در اين سمت موجبات تحول در بسيج دانشجويي را فراهم كرد.

وی مدیرت بسیج دانشجویی را در انتخابات 88 بر عهده داشت.

در حال حاضراو به عنوان کارشناس و تحلیلگر سیاسی و هیئت علمی دانشگاه در حال فعالیت است. کتابهایی از جمله کالبد شکافی ژنو3 واندیشه های موافق و معارض انقلابی از جمله آثار تالیفی او به حساب می آیند.

حسین قدیانی


 

 بهمن ماه 1388 پس از 2 سال حضور سراج در ریاست سازمان بسیج دانشجویی، حسین قدیانی جاگزین او شد.

 قدیانی فعالیت تشکیلاتی خود را با مجموعه بسیج دانشجویی از دانشگاه خواجه نصیر تهران آغاز کرد و مدتی به عنوان مسئول بسیج دانشجویی این دانشگاه صنعتی مهم کشور بود.

وی در ادامه حضور خود در این تشکل دانشجویی به عنوان معاون علمی بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران و سپس در همان دوره به قائم مقامی زاکانی مسئول وقت بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران منصوب شد.قدیانی همچنین در کارنامه  فعالیت تشکیلاتی خود، معاونت آموزش و سپس معاونت طرح و برنامه بسیج دانشجویی کل کشور را ثبت کرده است.

وی به مدت یک سال و نیم نیز مسئولیت بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران را به عهده داشت. تشکیل قرارگاه ماندگار شهید باقری که همواره مورد استقبال دانشجویان بسیجی بوده است، از مهمترین اقدامات قدیانی در مدت حضورش در سازمان بسیج دانشجویی است.

در حال حاضر وی مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور را برعهده دارد.

محمد ودود حیدری



مهرماه 1392 محمدودود حیدری به جای حسین قدانی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی شد. حیدری که دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد، سابقه مدیرمسئولی روزنامه جوان، معاونت سیاسی نهاد نماندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو هیات موسس و مدیرمسئولی هفته نامه دانشجوان را در پرونده کاری خود دارد. تقویت جنبه جنبشی و تشکلی بسیج دانشجویی از جمله ویژگی های دوره مدیریت ودود حیدری در بسیج دانشجویی است.

داوود گودرزی


داوود گودرزی از خرداد 1394 ، بعد از محمد ودود حیدری، مسئولیت سازمان بسیج دانشجویی را بر عهده گرفت، از سوابق گودرزی می توان به حضور وی در ناحیه بسیج دانشجویی استان تهران، معاونت سیاسی و جانشینی سازمان بسیج دانشجویی کشور اشاره کرد.

تشکیل قرارگاه نور، قرارگاه شهید احمدی روشن( علمی)، مجامع تخصصی دانشگاه های آزاد و علوم پزشکی، تقویت مطالبه گری تخصصی و تشکیل قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی، افزایش چشمگیر فعالیت های جهادی و تشکیل قرارگاه اربعین دانشجویی از جمله دستاورد های دوران مدیریت گودرزی در سازمان بسیج دانشجویی می باشد.

محمدجواد نیک‌روش


 

دکتر محمدجواد نیک روش عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) و مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) به سمت روز گذشته با حکم سردار غیب پرور به عنوان مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور  منصوب شد.

محمدجواد نیک‌ روش هم اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) و مسئول مرکز مطالعات علم و فناوری این دانشگاه است که سوابقی همچون جانشین دانشکده مدیریت و فرماندهی ولایت دانشگاه جامع امام حسین، جانشین مرکز تربیتی آموزشی توسعه فرماندهی و مدیریت سپاه پاسداران، مسئول مرکز مطالعات علوم انسانی اسلامی دانشگاه امام حسین، مسئول مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق (ع) و مسئول انجمن علمی دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق را در کارنامه خود دارد.

گفتنی است مرکز مطالعات علوم انسانی اسلامی دانشگاه جامع امام حسین در سال ۱۳۹۵ و در دوران مسئولیت وی به عنوان مرکز برتر علمی این دانشگاه شناخته شد و در سال ۱۳۹۰ نیز محمد جواد نیک روش؛ مسئول وقت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق به عنوان بسیجی نمونه مورد تقدیر مقام معظم رهبری قرار گرفت و بسیج این دانشگاه به عنوان بسیج نمونه اعلام شد

ارسال نظرات
آخرین اخبار