۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
18:35
کد خبر : 8975872
۱۵:۰۰

۱۳۹۶/۱۰/۲۶

آثار نمایشگاه «افق‌های تازه تصویرگری» به قم رسید

بیش از 70 اثر از تصویرگران کشور در قالب نمایشگاه «افق‌های تازه تصویرگری» در سالن سوره حوزه هنری قم به روی دیوار رفته‌است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، بیش از 70 اثر از تصویرگران کشور در قالب نمایشگاه «افق‌های تازه تصویرگری» در سالن سوره حوزه هنری قم به روی دیوار رفته ‌است.

این نمایشگاه که هدفش نمایش ظرفیت و توان هنرمندان تصویرگر معاصر ایران است، به همت حوزه هنری قم برگزار می‌شود.

نمایشگاه «افق‌های تازه تصویرگری» در واقع گزیده‌ای از نمایشگاه بزرگ سالانه انجمن تصویرگران ایران است، که آثارش به صورت همزمان در دو شهر قم و قزوین به نمایش عمومی گذاشته شده‌ است.

علاقمندان برای بازید از این نمایشگاه که قالب آثارش کمیک استریپ و تبلیغات است، می‌توانند از 25 دی ماه تا 10 بهمن 1396 و از ساعت 9 تا 14 به نشانی خیابان صفائیه، کوچه 23، پلاک 8، حوزه هنری قم مراجعه کنند.

در حاشیه این نمایشگاه ورکشاپ و نشستی تخصصی برای  گفت‌وگو و بحث پیرامون مسائل پیش‌روی تصویرگری امروز ایران و جهان برگزار خواهدشد. این نشست و ورکشاپ با حضور دکتر علی بوذری داور جشنواره بین‌المللی براتیسلاوا در گالری سوره حوزه هنری قم برگزار خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید