استاد برجسته قرآن کشور:

مسئولان پیگیر دغدغه‌های فعالان قرآنی نیستند/لازمه توأم بودن قرائت با عمل به دستورات قرآن

مدرس قرائت قرآن گفت: مسئولان نیز باید از مربیان قرآنی حمایت کرده و دغدغه‌های مادی آنها را رفع کنند و اینکه اصلا در کشور به فعالان قرآنی توجهی نمی‌شود مایه تاسف است.
کد خبر: ۸۹۷۹۳۰۷
|
۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۸
به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، «محمد کاظم تقی‌زاده» فرهنگی بازنشسته یزدی، که ۳۶ سال از عمر خود را در راه تعلیم قرآن صرف کرده است، این مرد قرآنی امسال در ارزیابی دوازدهمین دوره مراسم تکریم چهره‌های قرآنی سال ۹۶، از یزد به عنوان مدرس قرائت قرآن شایسته تکریم و تقدر شده است و در بهمن ماه در مراسمی در تهران مورد تجلیل قرار خواهد گرفت.

تقی‌زاده گفت: از کودکی با قرآن مانوس بودم و قبل از رفتن به کلاس اول در مکتب خانه قرآن را فراگرفتم و قبل از هفت سالگی کاملا روخوانی قرآن را در خانه ملا آموختم؛ همیشه در مدرسه در دوران راهنمایی و دبیرستان قرآن مراسم صبحگاه را اجرا می‌کردم در دوران دانشگاه نیز در رشته معارف اسلامی تا مقطع کارشناسی تحصیل کردم.

وی ادامه داد: همیشه در کلاس‌های درس و تدریس قرآن مشوق‌هایی برای دانش‌آموزان داشتم و قوائد صوت و لحن را اگر کسی فرا می‌گرفت و در جلسات بعدی رعایت می‌کرد حتما نمره اضافه می‌گرفت و نمره انضباط کلاسی را نیز کامل دریافت می‌کرد.

این مربی قرآن اذعان کرد: قبل و بعد از انقلاب جلسات هفتگی قرآن برگزار کرده و شرکت می‌کردیم، اما جلسات بعد از انقلاب شکوه بیشتری دارد و با مقدمات بهتری برگزار می‌شود.

داور و مدرس قرائت قرآن، داور اذان، معلم نمونه کشوری، مقام اول استانی در مسابقات اوقاف و سازمان تبلیغات، نفر اول اذان استان، عضویت در اولین گروه تواشیح کشور به اسم ذوالفقار در دهه ۶۰ و بسیاری دیگر عناوین از افتخارات تقی‌زاده است.

این مرد قرآنی با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ قرآن و قرآن‌خوانی اظهار کرد: قرآن در جامعه ما غریب است و یکی از دلایل آن مربیان قرآن دست‌اندرکاران قرآنی هستند، زیرا این افراد باید ایجاد انگیزه و گذاشتن مشوق‌های مختلف جوانان و نوجوانان را به سمت قرآن جذب کنند.

تقی‌زاده افزود: خانواده‌ها نیز از عوامل موثر در گسترش فرهنگ قرآن هستند و من همیشه به خانواده تاکید دارم تا برای فراگیری قرآن فرزندان خود را تشویق کنند، زیرا بسیاری از مشکلات اجتماعی و فرهنگی ناشی از فاصله جامعه با قرآن است.

وی که اکنون در ۴ مدرسه و همچنین جلسات هفتگی و در کلاس‌های موسسات قرآنی به تدریس قرائت مشغول است می‌گوید: مسئولان موسسات قرآنی و مربیان قرآن باید انگیزه مادی را از آموزش قرآن جدا کنند و اگر مادیات و رضای خلق خدا را حذف کنیم مسلما کار‌های قرآنی نتیجه بخش خواهد بود.

این مربی قرآن ادامه داد: مسئولان نیز باید از مربیان قرآنی حمایت کرده و دغدغه‌های مادی آن‌ها را رفع کنند و اینکه اصلا در کشور به قرآن و قرآنیان توجهی نمی‌شود مایه تاسف است.

وی همچنین در توصیه به مسئولان موسسات قرآنی گفت: مسئولان موسسات خیران را توجیه تا به امور قرآنی کمک کنند، زیرا استفاده از پتانسیل کمک‌ها خیری در ترویج امور قرآنی بسیار موثر است.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار