۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:05
کد خبر : 8980694
۱۹:۳۱

۱۳۹۶/۱۱/۰۸

بیش از ۱۰۰ نفر عضو بسیج رسانه لرستان هستند

مسئول بسیج رسانه استان لرستان گفت: بسیج رسانه در استان لرستان تازه تأسیس است که در ابتدا ۶۰ الی ۷۰ نفر از خبرنگاران عضو بسیج رسانه بودند و در حال حاضر تعداد اعضا دو برابر شده و بیش از ۱۰۰ نفر عضو بسیج رسانه استان است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، عبدالرضا کوشکی مسئول بسیج رسانه استان لرستان در دیدار اصحاب رسانه با نماینده، ولی فقیه در استان اظهار داشت: بسیج رسانه پنج سال گذشته در کنار بسیج جامعه پزشکی، بسیج علمی و... تشکیل شد که اکثر خبرنگاران، روزنامه‌نگاران، مدیران رسانه‌های استان عضو بسیج رسانه لرستان هستند.
وی افزود: بسیج رسانه در استان لرستان تازه تأسیس است که در ابتدا ۶۰ الی ۷۰ نفر از خبرنگاران عضو بسیج رسانه بودند و در حال حاضر تعداد اعضا دو برابر شده و بیش از ۱۰۰ نفر عضو بسیج رسانه استان است.
مسئول بسیج رسانه استان لرستان عنوان کرد: حلقه‌های صالحین بسیج رسانه استان تشکیل و دو نشست روشنگری برگزارشده و همچنین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در استان برگزار شد.
وی بیان کرد: سیاست بسیج رسانه چند برنامه است و سعی شده آموزش‌ها بیشتر شود و در راستای برنامه‌های آموزشی کار‌های انسجام و هماهنگی خواهیم داشت.
کوشکی تصریح کرد: اصحاب رسانه استان انسان‌های فرهیخته، ارزشی، متعهد و انقلابی هستند؛ جناح بسیج پیروی از ولایت و رهبری است و در هجمه اخیر دشمن سعی کرد ازلحاظ فضای مجازی ضربه بزند، ولی بسیج به‌خوبی ورود کرد و توانست فتنه آنان را خاموش کند.
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید