۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:45
کد خبر : 8986550
۱۴:۴۵

۱۳۹۶/۱۱/۲۰
در دیدار رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه مطرح شد

خصوصیات امام جمعه در کلام آیت‌الله نوری همدانی

یکی از مراجع تقلید در دیدار رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: امام جمعه باید از حیث علم، تقوا، بیان، مردمی بودن و ارتباط با همه طبقات ممتاز باشد و از وابستگی به حزب و گروه و جناح پرهیز کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، این مرجع تقلید در دیدار حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری نهاد امامت جمعه را مهمترین نهاد روحانیت دانست که واسطه بین نظام و رهبری و حوزه‌های علمیه با مردم هستند.

وی با تجلیل از خدمات حجت الاسلام والمسلمین تقوی، ریاست سابق این شورا تاکید کرد: نماز جمعه جایگاه بسیار مقدسی است و باید از این فرصت استفاده کرد.

آیت الله نوری همدانی در ادامه افزود: امام جمعه باید از حیث علم، تقوا، بیان، مردمی بودن و ارتباط با همه طبقات ممتاز باشد و از وابستگی به حزب و گروه و جناح پرهیز کند و فقط تابع سیاست ولی فقیه باشد و نظرات رهبری را تبیین و بیان کنند تا همه اقشار بتوانند با او مربوط باشند.

وی گفت: امام جمعه باید در طول هفته مطالعه کند تا پاسخگو نیازهای مردم باشد و همچنین همیشه در بین مردم باشد تا مشکلات آنان را درک کند .

این مرجع تقلید با اشاره به آیات و روایات نماز جمعه را محلی برای آمادگی در برابر دشمن معرفی کرد و یادآور شد: در نماز جمعه سلاح به دست می‌گیریم و در محراب می‌ایستیم؛ محراب از کلمه حرب یعنی آمادگی در برابر دشمن و آمادگی درمقابل بدخواهان اسلام آمده است.

وی گفت: در نماز جمعه دو خطبه خوانده می‌شود که یکی خود سازی و توصیه به تقوای فردی خود امام و تقوای اجتماعی است و در خطبه دیگر سیاست مد نظر است به این معنا که زمان شناس بودن، ایجاد بصیرت و آگاهی از اوضاع زمان و جهان و حوادث آن در هفته‌ای که گذشت، مورد توجه قرار می‌گیرد.

آیت‌الله نوری همدانی حفظ و حراست از انقلاب و نظام و ارزش‌های اسلامی را یک اصل مهم خواند و با اشاره به سوابق حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری گفت: با توجه به مدیریت و شایستگی و اخلاص شما امیدوارم در این عرصه موفق باشید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید