به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، سید مسعود شجاعی طباطبایی، سرپرست معاونت هنری حوزه هنری نشست رسانهای هفته هنر انقلاب اسلامی با اعلام این خبر گفت: ما طبق سنوات قبل از هنرمندان مطرح انقلاب طی یک نظرسنجی خواستیم که نظرشان را درباره چهره سال بدهند که در نهایت از یک فهرست ۶۰ نفره و با رای گیری به ۵ چهره رسیدیم که شامل آقایان حمید حسام، محمدرضا دوست محمدی، حسن روحالامین، محمد حسین مهدویان و مهدی نقویان میشود. در روز پایانی هفته هنر انقلاب یک نفر از این هنرمندان با رای هنرمندان دیگر به عنوان چهره سال انتخاب خواهد شد.
وی در همین زمینه در پاسخ به سوالی درباره حضور حمید حسام به عنوان یک نویسنده در میان کاندیداهای انتخاب چهره هنر سال افزود: از من سوالی نپرسید که نتوانم جوابش را بدهم. البته کاش این سوال را سالهای قبل پرسیده بودید و جواب میگرفتید. آقای حسام سال قبل هم جزو کاندیداها بودند. نوشتن درباره شهدا که خود از بزرگترین هنرمندان انقلاب اسلامی به شمار میروند حتما هنر بزرگی است و انتخاب چهره سال هنر انقلاب نیز از میان اهالی فرهنگ و هنر صورت میپذیرد. از سوی دیگر معمولا موضوع ادبیات پایداری نیز در ذیل بخش هنری سازمانهای مختلف قرار میگیرد.
گفتنی است رهبر معظم انقلاب اسلامی بر دو کتاب «وقتی مهتاب گم شد» و «آب هرگز نمیمیرد» نوشته حمید حسام که به ترتیب به خاطرات جانباز شهید علی خوش لفظ و جانباز سردار میرزامحمد سلگی مربوط هستند، تقریظ نگاشتهاند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در تقریظی بر کتاب «وقتی مهتاب گم شد» نوشتهاند:
بسماللهالرّحمنالرّحیم
بچّههای همدان؛ بچّههای صفا و عشق و اخلاص؛ مردان بزرگ و بیادّعا؛ یاران حسین (علیهالسّلام)؛ یاوران دین خدا .. و آنگاه مادران؛ مردآفرینان شجاع و صبور .. و آنگاه فضای معنویّت و معرفت؛ دلهای روشن، همّتها و عزمهای راسخ؛ بصیرتها و دیدهای ماورائی .. اینها و بسی جویبارهای شیرین و خوشگوار دیگر از سرچشمهی این روایت صادقانه و نگارش استادانه، کام دل مشتاق را غرق لذّت میکند و آتش شوق را در آن سرکشتر میسازد.
راوی، خود یک شهید زنده است. تنِ بشدّت آزردهی او نتوانسته از سرزندگی و بیداری دل او بکاهد، و الحمدلله ربّ العالمین. نویسنده نیز خود از خیل همین دلدادگان و تجربهدیدگان است. بر او و بر همهی آنان گوارا باد فیض رضای الهی؛ انشاءالله. ۹۵/۱۰/۱۸
دربارهی نگارش این کتاب، آنچه نوشتم کم است؛ لطف این نگارش بیش از اینها است. مقدّمهی کتاب یک غزل به تمام معنی است. ۹۵/۱۰/۱۸