۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
17:21
کد خبر : 9009902
۱۲:۱۳

۱۳۹۷/۰۲/۰۴
پروفسور علی کرمی، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج):

محصولات تراریخته دشمن سلامتی است

فوق تخصص زیست مولكولی و مهندسی ژنتیك، گفت: زیباترین تعاریف سلامت در دین مبین اسلام بیان شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ پروفسور دکترعلی کرمی، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا… (عج)، دارای تخصص زیست فناوری (بیوتکنولوژی) پزشکی و فوق تخصص مهندسی ژنتیک و بیولوژی مولکولی، که حدود ۳۰ سال است در کنار تحقیقات و تدریس در حوزه های تخصصی دانشگاهی خود در عرصۀ دفاع بیولوژیک، بیوتروریسم و تهدیدهای نوین فعالیت می کند، در جمع فرماندهان و کارکنان سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام به بیان خطرات محصولات تراریخته و راهکارهای کاهش آسیب ها در این زمینه پرداخت.

پروفسور کرمی در ابتدای سخنان خود به تشریح اهمیت سلامت مواد غذایی از دیدگاه اسلام و نقش نخبگان در جامعه برای اصلاح سبک زندگی و نهادینه شدن زندگی اسلامی ایرانی در سطح کشور با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری پرداخت.

وی گفت: زیباترین تعریف های سلامت در دین مبین اسلام بیان شده و نیازی نیست که تعریف سلامت را از زبان بیگانگان بگیریم و بیان کنیم.

عضو هیئت علمی مركز تحقیقات بیولوژی  مولکولی دانشگاه علوم پزشگی بقیه الله(عج)، با استناد به اسناد به دست آمده از اهداف کشورهای بیگانه از جمله سخنان مقامات آمریکایی، اظهار کرد: غذا بعنوان یک ابزار مهم در اختیاز آنهاست تا کشورهای دیگر را به زانو درآورده و مطیع خود سازند.

وی گفت: ارل بورنز، وزیر کشاورزی سابق آمریکا گفته است؛ غذا یک ابزار مهم در بسته مذاکراتی ماست، اگر به دنبال راهی هستید که مردم در مقابل شما زانو بزنند، وابسته شما شوند و همکاری کنند، به نظرم وابستگی غذایی بهترین راه است.

این استاد دانشگاه، تصریح کرد: کیسینجر نیز بیان داشته است: با نفت دولتها را کنترل کنید، با غذا ملتها را. ؛ لذا باید مراقب توطئه های دشمنان در عرصه های گوناگون از جمله محصولات غذایی وارداتی باشیم.

وی، با بیان اینکه به دست آوردن و حفظ عزّت و کرامت برای هر ملتی هزینه دارد، گفت: تنها گناه ملت ما این است که می خواهیم روی پای خود بایستیم و حاضر نیستیم در برابر استکبار جهانی زانو بزنیم.

 استاد تمام دانشگاه علوم پزشكی بقیه الله(عج)، با بیان اینکه محصولات غذایی تراریخته با محصولات کشاورزی اصلاح شده تفاوت دارند، اظهار کرد: با توجه به مستندات و گزارشات علمی در ایمن نبودن محصولات تراریخته؛ کشت این محصولات در ۳۷ کشور جهان ممنوع است و هفت کشور جهان نیز واردات آن را ممنوع کرده اند و برچسب زنی این گونه محصولات در 64کشور جهان اجباری است.

وی با اشاره به اینکه افزایش تولید، مقاومت به آفات و حذف سموم شیمیایی، بهبود کیفیت و مقاومت به سموم علف کش از اهداف ایجاد محصولات تراریخته است، گفت: گزارش های مستند(گزارش مستند نیویورک تایمز در 19 آبان 95) نشان داده که این اهداف محقق نشده و پس از مقایسه 20 سال کشت تراریخته، آسیب هایی متوجه سلامت انسانها و حتی محیط زیست می شود.

پروفسور کرمی، تأثیر نامطلوب بر سلول های خونی، کبد، روده و ... را از آسیب های محصولات تراریخته دانست و گفت: 90درصد روغن های مصرفی در بازار تراریخته هستند. محصولات تراریخته موجود در ایران عبارتند از؛ ذرت ، سویا، کلزا، پنبه، برنج(البته بسیار کم)، خوراک های دام صنعتی.

وی ادامه داد: ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی از راهکارهای مقابله با آسیب های ناشی از محصولات تراریخته است و باید در این سبک زندگی، تلاش کنیم؛ با تهیه مواد غذایی سالم و مصرف غذاهای سنتی  و محصولات ارگانیک دامی و کشاورزی، لبنیات و گوشت ماهی را به جای سایر گوشت ها جایگزین کرده و نان سبوس دار و نوشیدنی های سالم مانند دم نوش ها، دوغ، آب میوه سالم، استفاده کنیم و تفریحات سالم و رفتن به طبیعت را در برنامه زندگی خود قرار دهیم.

گفتنی است: این برنامه به مناسبت هفته سلامت در حسینیه آیت الله بهاءالدینی ستاد فرماندهی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام برگزار شد و سخنرانی استاد مدعو از طریق ویدیو کنفرانس برای کارکنان نواحی مقاومت 9گانه ی استان چهارمحال و بختیاری پخش شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید