۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:22
کد خبر : 9017413
۲۱:۳۴

۱۳۹۷/۰۲/۲۴

مراسم تقدیر از خانواده شهید حججی برگزار شد

مراسم تقدیر از خانواده شهید حججی شهید مدافع حرم با حضور آیت‌الله حسینی بوشهری در قم برگزار شد.
مراسم تقدیر از خانواده شهید حججی برگزار شد
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، همزمان با برگزاری همایش "طرح ضیافت الهی" که ظهر امروز در مجتمع آموزشی امامزاده سید علی (ع) برگزار شد، از پدر و مادر شهید حججی، شهید مدافع حرم تقدیر شد.

آیت‌الله حسینی بوشهری در این مراسم با اشاره به لزوم تداوم مسیر شهدا اظهار داشت: شهید حججی برای اعتلای خدا و اهل بیت (ع) وارد میدان شد و برای دفاع از اهل بیت (ع) جان خود را فدا کرد و به شهادت رسید.

پدر شهید حججی نیز در این مراسم عنوان کرد: همه ما از مرگ می‌ترسیم، اما شهید حججی می‌گفت که من دوست دارم دو بار شهید شوم، پسرم در گوشه‌ای از وصیت نامه خود گفت که خدایا من شهادت بدون درد را نمی‌خواهم، اهل بیت (ع) با درد و سختی به شهادت رسیدند و امام حسین (ع) نیز در راه خدا سر خود را فداکرد.

شهید محسن حججی شهید مدافع حرم، ۱۸ مرداد سال ۹۶ در سن ۲۶ سالگی در دفاع از حرم حضرت زینب (س) به مقام شهادت نائل شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید