به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، در گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر فرماندهی و شورای پایگاه شهید بهشتی و فرماندهی حوزه بسیج مساجد و محلات کربلا بسطام با خانواده شهید علی اکبر ترشیری در روستای کلامو دیدار کردند.
فرمانده حوزه بسیج مساجد و محلات کربلا در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر با تاکید بر اینکه ما مدیون شهدا هستیم گفت: تمام تلاش ما در سپاه و بسیج تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و ادامه دادن عملی مسیر شهدا ست.
محمد مهدی اسماعیلی افزود: این دیدارها برای این است که ما از شهدا و خانوادههای آنان غافل نشویم و فرمود: ه ولایت را تبعیت عینی و عملی کنیم که نگذاریم پیشکسوتان عرصه ایثار و شهادت در پیچ و خم زندگی روزمره به فراموشی سپرده نشوند.
مادر شهید ترشیزی در این دیدار با تقدیر از حضور بسیجیان با بیان خاطراتی از شهید بر تبعیت از مسیر شهدا وحفظ آن در جامعه تاکید کرد.
در پایان این دیدار هدیهای به رسم یادبود به خانواده شهید اهدا شد.
لازم به ذکر است شهید علی اکبر ترشیزی متولد سال ۱۳۴۷ در روستای کلامو و محصل بود که در سال ۱۳۶۳ در ۲۶ اسفندماه در عملیات بدر شربت شهادت را نوشید.