با محوریت بررسی متالوژنی کانسارهای طلای ایران
برگزاری چهارمین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران در شاهرود
چهارمین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران با محوریت تخصصی متالوژنی کانسارهای طلای ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرد، چهارمین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران با محوریت تخصصی متالوژنی کانسارهای طلای ایران در دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.
دبیرکارگاههای آموزشی متالوژنی ایران و عضو هیات علمی این دانشگاه با اشاره به برگزاری این همایش گفت: از آنجا که دانش متالوژنی داستان چگونگی شکل گیری مواد معدنی را بیان میکند، بررسی نوع سنگ معدن و باطله، سنگ میزبان و دگرسانی و نیز فرم قرارگیری کانسنگ که در امور اکتشاف، استخراج و فرآوری مواد معدنی حائز اهمیت است در بطن علم متالوژنی قرار میگیرد.
آرزو عابدی افزود: تاکنون سه کارگاه آموزشی متالوژنی کانسارهای ایران با عناوین «متالوژنی کانسارهای ایران با نگرشی ویژه برمتالوژنی شرق ایران» (۱۳۹۴)، «متالوژنی کانسارهای مس درایران» (۱۳۹۵) و «متالوژنی کانسارهای آهن درایران» در سال ۱۳۹۶ با موفقیت در این دانشگاه برگزار شده است.
وی ادامه داد: در جریان چهارمین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران نیز با عنوان «متالوژنی کانسارهای طلا در ایران» که با برگزاری افتتاحیهای و اختتامیه برگزار شد، همزمان نمایشگاه صنایع معدنی برپا گردیده است و بازدید علمی یکروزه از ذخایر خاص در استان سمنان (معدن طلای گندی) صورت میپذیرد.
عابدی با اشاره به سخنرانان این همایش علمی گفت: دکتر حسینعلی تاج الدین با موضوع کانسار تیپ سولفیدی غنی از طلا (باریکا) از دانشگاه تربیت مدرس تهران، دکتر زهرا اعلمی نیا با موضوع کانسار طلای تیپ سولفیداسیون پایین (ارغش) از دانشگاه اصفهان، دکتر آزاده ملک زاده با موضوع کانسار تیپ مس-طلای پورفیری (ماهرآباد) از دانشگاه فردوسی مشهد، مهندس علی عسگری با موضوع کانسار طلای تیپ احیایی مرتبط با توده نفوذی (هیرد) از سازمان زمین شناسی مشهد، دکتر هوشنگ اسدی با موضوع کانسار طلای تیپ کارلین (زرشوران) از دانشگاه صنعتی اصفهان و دکتر علی مظلومی با موضوع کانسار طلای تیپ IOCG (کوه زر) به عنوان مدرسین چهارمین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران در این دانشگاه سخنرانی خواهند داشت.
لازم به ذکر است مجموعه کارگاههای متالوژنی ایران توسط دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود و با همکاری انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران سالانه در این دانشگاه برگزار میشود و گواهینامه معتبر به شرکت کنندگان نیز اعطا میگردد.