۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:38
کد خبر : 9048798
۱۴:۰۰

۱۳۹۷/۰۵/۲۹
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه کمیجان مطرح کرد:

عرفه روز دعا،روز مغفرت و طلب بخشش از محضر خداست

حجت الاسلام رفیعی گفت: شب و روز عرفه بسيار با ارزش وگرانقدر است و براي اين شب و روز اعمالي بیان شده است. شب نهم ذي الحجه از شبهاي مبارك و با فضيلت است. عبادت و توبه در اين شب بسيار سفارش شده است رسول خدا(ص) مي فرمايد: شب عرفه شبي است كه دعاها در آن مستجاب است و كسي كه آن شب را به عبادت بپردازد پاداش سالها عبادت را دارد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی از کمیجان؛ حجت الاسلام سیدحسن رفیعی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه کمیجان در جمع پاسداران وسربازان وظیفه این ناحیه گفت:  عظمت این روز به قدری است که اگر بنده ای در شب قدر توفیق آمرزش نیافته باشددر روز عرفه فرصت دیگری دارد تا از مزایای گشایش درهای توبهو بازگشت به سوی خدا بهره مند شود.

وی افزود: روز عرفه، روز مناجات و عشق ومعرفت در برابر پروردگار است و کسی که در این روز به این جایگاه برسد، روز عید قربان تعلقات خود را قربانی کرده و آن معرفت را در زندگی خود نهادینه می کند.

حجت الاسلام رفیعی اظهار کرد:  این روز به عنوان «عید» در مفاتیح ذکر شده است، گفت: روز عرفه یکی از اعیاد مبارک در دین اسلام است. اگردر سطح عام جامعه از عنوان عید استفاده نشده است منتها آئین بزرگان و مومنان  چنین است که این روز را به عنوان روز عید تلقی می کرده اند.

وی خصوص جایگاه و فضائل روز عرفه گفت: فضیلت  وجایگاه روز عرفه، به ویژه از ظهر تا غروب آن، زمانی همسنگ با ماه مبارک رمضان است. در روایات آمده است اگر کسی در ماه رمضان مورد بخشش قرار نگرفت امید به آمرزش در عصر روز عرفه داشته باشد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه کمیجان با اشاره به اینکه  حجاج بیت الله الحرام در این روز در سرزمین عرفات وقوف می کنند به مناجات و قرائت دعای عرفه امام حسین می پردازند تصریح کرد: کسی که از عرفات خارج می شود احساس یاس و ناامیدی نمی کند و امید دارد که مورد بخشش خدای متعال قرار گرفته است  باید دانست هیچ گاه مومن بالله از رحمت اللهی مایوس نمی شود چرا که درب رحمت خدای متعال  حتی به روی گنهکاران باز است.

حجت الاسلام همه مومنین را توصیه به قرائت دعای عرفه نمود وعنوان کرد: قرائت دعای عرفه بسیار ثواب و اجراللهی دارد و علل صبر واستقامت کاروان کربلا و مقام والای  شهدای کربلا را حضور در عرفات و عشق و دلدادگی در محضر خدا دانست  و و ما باید همواره این سیره  مقربان درگاه اللهی را همچون الگو در زندگی خود جاری وساری نمایم

وی در پايان ضمن دعوت از همه مومنین به حضور در مراسمات و قرائت این دعای شریفه يادآور شد: بسيار پسندیده است كه در اين روز که رحمت الهی بر بندگان جاری است حضور یابیم وبرای هم طلب عاقبت بخیری از نزد خدا مسئلت نمائیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید