۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
08:53
کد خبر : 9070924
۰۸:۲۵

۱۳۹۷/۰۸/۰۱

برداشت زالزالک در مراغه آغاز شد

برداشت زالزالک از طبیعت کوهستانی مراغه، به عنوان قطب این محصول در آذربایجان شرقی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: برداشت زالزالک در ۲۰ هکتار از طبیعت کوهستانی این شهرستان آغاز شده و متوسط برداشت این محصول ۴ تن در هکتار است.

 نریمانی گفت: پیش بینی می‌شود امسال نزدیک به ۸۰ تن زالزالک از درختان بومی مراتع سهند در مراغه برداشت شود.

وی افزود: هنگام برداشت زالزالک، شهروندان شهر‌های مراغه، بناب و ملکان در طبیعت شهرستان مراغه حضور یافته و مشغول برداشت این محصول می‌شوند.

نریمانی یادآور شد: بیشترین درختان زالزالک مراغه در کوه‌های اطراف روستای آشان، هریس، یای شهری، صومعه، کهق، چوان و خطب پراکنده است.

سالانه در ۶۹ هکتار از جنگل‌های زالزالک آذربایجان شرقی نزدیک به ۲۰۰ تن محصول برداشت و به صورت تازه خوری مصرف می‌شود.

زالزالک از میوه‌های وحشی موجود در طبیعت کوهستانی آذربایجان شرقی بوده و با داشتن کلسیم برای تقویت معده و قلب مفید است.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید