به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق (ع) در این نشست گفت: روش تبلیغ در زمان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به این شکل بود که نوجوانان و جوانان را دور هم جمع کرده و سپس کار را با آموزش قرآن شروع می کردند که متأسفانه این روش بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کم رنگ شد.
حجت الاسلام حسین دشتی افزود: متأسفانه امروز این مسئله احساس می شود که اهتمام به آموزش قرآن کریم در جامعه ما ضعیف شده است و این یک نقص بزرگی است که لازم است برطرف شود.
وی تأکید کرد: قرائت قرآن معنویّت و تقوا را به همراه دارد و کسی که قاری قرآن است خود را ملزم به رعایت تقوا و مسائل معنوی می بیند که لازم است عقیدتی و تبلیغات رده ها در اوّلین قدم، فضای موجود را قرآنی کنند.
حجت الاسلام دشتی خاطرنشان کرد: روش های تعلیم قرآن در طولانی مدّت تغییرات گسترده ای کرده است به طوری که در قدیم، مکتب خانه ها با روش های خاص و جالب خود، قرآن را آموزش می دادند امّا امروزه شیوه های نوین و ابزارهای جدیدی برای انجام این کار مهم به وجود آمده است.
وی تصریح کرد: آن چه درباره آموزش قرآن مهم است این است که بررسی کنیم ما در این عرصه به سمت تکامل و یا به سمت ضعف و افول رفته ایم و در واقع روی این مسئله کار شود که روشی برای آموزش قرآن در نظر گرفته شود که قابلیّت های آموزش دهندگی و فعال سازی فراگیر را در این زمینه داشته باشد.
سرهنگ محمّد بحرانی مسئول معاونت تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق (ع) نیز در این نشست گفت: هدف از برگزاری این نشست، ایجاد هماهنگی و انسجام در بهره گیری از شیوه های اثربخش آموزش قرآن کریم در سپاه است.
انتهای خبر/