۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
03:32
کد خبر : 9072596
۰۹:۴۴

۱۳۹۷/۰۸/۰۸
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه هریس:

استکبارستیزی پیام مهم قیام عاشوراست

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه هریس در جمع دانش آموزان دبیرستان شهید وقاری این شهرستان گفت: استکبار ستیزی، عدم تبعیت از ظالم و مرگ با عزت از پیام های عاشورا و قیام امام حسین(ع) عنوان کرد.

    به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام عادل دولت آبادی با اشاره به هفته بسیج دانش آموزی و شاخصه های مهم یک سرباز انقلابی، افزود: شما جوانان باید با تاسی از جناب قاسم(ع) و الگو قرار دادن آن بزرگوار در مقوله مهم ولایت مداری و عمل به موقع، در مقابل توطئه های دشمنان که امروز در حجم بالایی قرار دارد آگاه و هوشیار باشید.

استکبارستیزی پیام مهم قیام عاشوراست
وی اظهارداشت: یکی از فرازهای مهم زیارت عاشورا بحث تولی و تبری است که نشان از همراهی نیات سیاسی و عبادی اعمال ماست پس ما باید ضمن دوستی با دوستان اهل بیت با دشمنان آن ها نیز دشمن باشیم و امروز نماد این دشمن استکبار جهانی است پس هر چه در توان دارید بانگ «مرگ بر آمریکا» را بلند سر دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید