۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:38
کد خبر : 9078925
۰۸:۵۸

۱۳۹۷/۰۸/۲۸
فرمانده سپاه جلفا:

ترویج تفکر بسیجی می تواند کشور را از مشکلات نجات دهد

فرمانده سپاه جلفا بسیج را گنجینه ای ارزشمند در دفاع از ارزش ها دانست و اظهار داشت: ترویج تفکر بسیجی در جامعه می تواند کشور را از بسیاری از مشکلات نجات دهد و مردم را در مسیر درست هدایت کند چراکه تفکر بسیجی یعنی برپایی عدالت در جامعه و انتظار ظهور حضرت مهدی(عج) و منتظر بودن برای تحقق حکومت اسلامی و پیروی از ولایت است.

خلیل شریفی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، افزود: به لطف خدا و ولایتمداری ملت حسینی و همت جوانان غیرتمند، ایران اسلامی به لحاظ نظامی و دفاعی از قدرت و عظمتی برخوردار شده که اگر دشمنان ما مرتکب کوچکترین اشتباه وتعرضی نسبت به این سرزمین شوند با پاسخ دندان شکن این ملت مواجه خواهند شد که حتی قادر به تصور آن هم نخواهند بود.

وی ادامه داد: ایران اسلامی در میان کشورهای منطقه ، از امنیت بی‌نظیر برخوردار است که این امنیت کنونی ایران مرهون ولایت، خون شهدا و هشت سال استقامت و ایستادگی مردم و رزمندگان اسلام است.

شریفی با بیان این که فرهنگ بسیجی در جامعه باید بیش از بیش در بین مردم نهادینه شود خاطرنشان کرد: وجود تفکر و روحیه بسیجی در تمام حوزه ها می تواند برای مشکلات اقتصادی،فرهنگی و اجتماعی جامعه اسلامی گره گشا باشد لذا باید این امر مهم در جامعه نهادینه شود.

وی اضافه کرد: تفکر بسیجی برگرفته از اعتقاد به مهدویت و فرهنگ عاشورایی است پس باید با این تفکر پیش رویم تا این کشور را به دست صاحب اصلی خود برسانیم.

شریفی با اشاره به افزايش بصيرت انقلابي در جامعه امروزي ، حضور پرشكوه مردم در تمام صحنه‌هاي سياسي اجتماعي، حمايت از نظام اسلامي و ولایتمداری را باعث قوام و پايداري نظام و انقلاب عنوان کرد.

فرمانده سپاه جلفا در پایان، برگزاری نشست های بصیرتی و سیاسی در تمامی رده های مقاومت، دیدار از خانواده های شهدا، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی ،برگزاری نمایشگاه کتاب، اجرای مسابقه کتابخوانی، غبارروبی مزار شهدا، برگزاری یادواره های شهدا، افتتاح خانه های محروم، حضور بسیجیان شهرستان در روز 5 آذر در مصلی وحدت هادیشهر و دهها برنامه دیگر از مهمترین برنامه های پیش بینی شده در هفته مبارک بسیج عنوان کرد.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید