به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان، حجت الاسلام بارانی در حاشیه دیدار فرمانده حوزه بسیج شهید باهنر سندرک و جمعی از فرماندهان پایگاههای بسیج این منطقه با امام جمعه توکهور-هشتبندی گفت:بسیج یکی از پدیده های شگفت آور انقلاب است.
امام جمعه توکهور و هشتبندی با بیان اینکه در تشکیل بسیج توسط امام راحل قطعا یک اراده الهی نهفته بود، افزود:جوان بسیجی امروز؛ مصمم تر از گذشته به دنبال آرمان هاست و جوان بسیجی باید اهل بصیرت و تحلیل سیاسی و پاسخ به شبهات مختلف باشد.
وی ویژگی مهم بسیج را خدامحوری عنوان کرد و بیان داشت:حضور بسیجی در میدان های مختلف خدمت و جهاد؛ از روی اجبار و اکراه نیست بلکه یک حرکت عاشقانه و مومنانه است.
بارانی ابراز داشت: حرکت بسیج در چهل سال گذشته پیروز و موفق بوده است و شرط تداوم این پیروزی ؛تقوا و حسن عمل است
امام جمعه توکهور و هشتبندی تاکید کرد: بسیج لشکر بزرگ و عظیمِ انقلاب و ولایت است لذا باید فارغ از همه جناح بندی های سیاسی چتر را باز کنیم و جذب حداکثری حول محور ولایت داشته باشیم.
وی گفت:جناحی دانستن بسیج یک خیانت بزرگ به انقلاب و مجموعه بابرکت بسیج است.
حجت الاسلام بارانی در پایان تاکید کرد: هیات های اندیشه ورز و کرسی های آزاد اندیشی مطالبه جدی رهبر معظم انقلاب از بسیج است که باید در شهرستان هم به طور جدی پیگیری شود.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |