
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام ابراهیم برزگر پیشرفت های نظام را در تمام ابعاد از جمله پزشکی، موشکی، هسته ای و ... از برکات بسیج دانست و افزود: در هر جایگاهی که روحیه بسیجی وجود دارد شاهد پیشرفت روز افزون بوده ایم و به این خاطرهجمه های دشمان علیه بسیج زیاد و به دنبال تخریت بسیج هستند.
وی بیان کرد: بسیج متعلق به قشر خاصی نیست و تمام آحاد و اقشار جامعه که دارای روحیه بسیجی و جهادی بوده و دلسوز نظام و انقلاب هستند در واقع بسیجی هستند.
حجت الاسلام بزرگر با اشاره به اینکه الگوی بسیج در دیگر کشورهای اسلامی موفقیت آمیز بوده و این تفکر همچنان در حال گسترش و جهانی شدن است و ما نمونه های آن را در عراق، سوریه، یمن، لبنان و فلسطین می بینیم.
وی با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه از خداوند می خواهم مرا با بسیجیانم محشور فرماید، یادآور شد: بسیج سیاسی است اما سیاست زده، سیاسی کار و جناحی نیست، متدین، متعهد و با ایمان است اما متحجر وخرافاتی نیست، اهل مجاهدت و جدیت است اما بی انضباط، افراطی و اهل تسامح و تساهل در اصول نیست.
حجت الاسلام برزگر با بیان برکات تشکیل بسیج به فرمان حضرت امام خمینی(ره) و نامگذاری میلاد پیامبر بزرگوار اسلام به عنوان هفته وحدت تاکید کرد: این دو تصمیم بزرگ و راهگشا باعث پیشرفت های بی نظیر کشور شده و در سایه قرآن، سنت و سیره رسول اکرم (ص) باعث وحدت و یکپارچگی شده و فرصت تفرقه و اختلاف را از دشمنان وبیگانگان گرفته است.