۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:51
کد خبر : 9082311
۱۸:۵۸

۱۳۹۷/۰۹/۰۳
امام جمعه شهر میلاجرد در گفتگو بابسیج:

بسیج یک نهاد کاملا مردمی است /تشکیل بسیج یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی

حجت الاسلام دکترخلیلی:بسیج یک نهاد کاملا مردمی بوده که باهدف مشارکت مردمی در امورات جامعه تشکیل شده است. گروهی که باهدفی واحددر کنار هم جمع می شوند وبرای رسیدن به آن تلاش میکنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی از کمیجان؛ امام جمعه شهرمیلاجردحجت الاسلام دکتر هادی خلیلی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج در گفتگو با بسیج گفت: حضرت امام خامنه ای بسیج را ذخیره انقلاب اسلامی می دانند، و تنها راه جلوگیری از نفوذ دشمنان به میهن اسلامی را ترویج تفکر بسیجی در جوامع دانستند.

وی افزود:بسیج همواره پشتیبان ولی خود خواهد ماند و نقشه های دشمنان داخلی و خارجی را خنثی خواهد کرد، 

امام جمعه شهرمیلاجرد گفت:طبق بیانات رهبر عزیزمان آنهایی که بسیج را افراطی می دانند کسانی هستند که می خواهند زمینه نفوذ را برای دشمن به داخل این کشور باز کنند و از آمریکا و هم پیمانانش تعریف می کنند و آن ها را بزرگ می کنند تا مردم را گول بزنند ولی ملت مسلمان ایران بیدار اند و نتیجه حضور آمریکا را در کشورهای دیگر دیده اند.

حجت الاسلام دکترخلیلی بیان کرد:بسیجیان در دوران دفاع مقدس، جانانه در مقابل تهاجم شرق وغرب ایستادگی کردند ودشمن بعثی را که فکر تصرف یک هفته ای ایران را داشت ، ادب کردند.

وی ادامه داد:بسیج باید امروزه در مسئله نفوذ دشمن که یک حربه جدید از طرف دشمن است ، مبارزه با فتنه جدید دشمن و کمک به دولت در عرصه اقتصاد مقاومتی، خوب بدرخشد.

حجت الاسلام دکترخلیلی  یاد آورشد:مهمترین معیار بسیجی واقعی را رهبر معظم انقلاب دانست و کفت: امروز بسیجیان واقعی با کسانی که در خط رهبری باشند هم پیمانند و ازهرکسی که نگاهشان به بیرون و دنیای استکبار باشد، بیزاری می جویند.

وی در پایان خاطرنشان کرد:بسیجیان عزیز بااخلاص وقربه الی الله در کنار هم جمع شده و در راستای اعتلای فرهنگ ناب اسلامی و پرچم انقلاب اسلامی ایران تلاش کنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید