۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:54
کد خبر : 9083792
۱۲:۴۵

۱۳۹۷/۰۹/۰۶
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی:

نهضت‌های اسلامی شکل گرفته در منطقه حکایت از صدور فرهنگ بسیجی دارد

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی شب گذشته در آیین عمامه‌گذاری طلاب حوزه علمیه آیت الله حامدی میانه، اظهار داشت: نهضت‌های اسلامی شکل گرفته در عراق، سوریه، یمن و لبنان حکایت از صدور فرهنگ بسیجی دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم با بیان این‌که گرامیداشت هفته بسیج، تکریم همه شعائر اسلامی است، افزود: فرهنگ و مکتب بسیج چیزی جز مرام و مسلک نبوی و علوی نیست، جا دارد از شهدای مظلوم مدرسه زینبیه میانه یادی کنیم؛ شهدایی که در اوج مظلومیت با خباثت رژیم بعثی در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به طلابی که به تازگی معمم شده بودند، گفت: اگر سیره پیامبر اسلام(ص) را با آیات قرآنی بررسی کنیم؛ خواهیم یافت که آن حضرت رحمتی برای همه عالمیان بوده است، چنانکه خداوند متعال می‌فرماید؛ اگر خلق حسنه رسول گرامی اسلام نبود، کسی جذب دین مبین اسلام نمی شد.
حجت الاسلام آل هاشم با بیان این‌که گاه برای رعایت اخلاق، انسان از حق خود می‌گذرد، افزود: لذتی که در بخشش است، در انتقام وجود ندارد، سعی کنید با گذشت از اشتباهات دیگران مورد عفو و رحمت خداوند متعال قرار بگیرید، اخلاق حسنه امر بسیار مهمی است که بایستی از سوی تمام مبلغان دینی مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه تبریز ادامه داد: آن مسائلی را که می‌توان با مهربانی و محبت حل کرد، گاه با ساعت‌ها و روزها کار تبلیغی نمی‌توان انجام داد، گاهی یک رفتار صحیح از ده‌ها منبر سخنرانی اثرگذارتر است، بنابر این سعی کنید در تبلیغ معارف دین عمل‌گرا باشید.
حجت الاسلام آل هاشم ادامه داد: متأسفانه در برخی مساجد هیأت امنای مساجد دشمنان کودکان شده‌اند و اجازه نمی‌دهند کودکی وارد مسجد شود، در حالیکه مساجد باید مملوء از کودکان و نوجوانان باشد و آنقدر در این مکان به زعم آقایان شلوغی کنند که مانوس با این خانه خدا شوند.
وی دلسوزی، رأفت و مهربانی با آحاد جامعه را یکی از ویژگی‌های رسول گرامی اسلام دانست و افزود: برای هدایت جامعه علاقه‌مند و حریص باشیم، همانگونه که پیامبر اسلام برای هدایت جامعه حتی جان خود را به خطر انداحته و در برابر مشکلات و مصائب بسیار صبور بوده است.

نهضت‌های اسلامی شکل گرفته در منطقه حکایت از صدور فرهنگ بسیجی دارد


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید