زن در عین زنبودن و مرد در عین مردبودن باید ایفای نقش کنند
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، حجتالاسلام عابدین رستمی در نشست صمیمی با سرگروههای جهادی خواهر در شهر دزج نوع نگاه غرب به زن را تبیین کرد و عمق نگاه غرب به زن و فمنیسم را بردگی زنان دانست.
وی افزود: نگاه تمدنها درباره زن مختلف است که امروزه با مطالعه در تمدن غرب به مردواره بودن زن پی خواهیم برد، تبلیغات غرب بر این باور بسته شده است که زن موفق زنی است که همانند مردان باشد و گویا با این اوصاف هدف غرب این است که زن موجود درجه دو و مرد موجود درجه یک است.
به گفته این استاد حوزه و دانشگاه، آن موقع زن هر چه به مرد شبیهتر باشد میتواند جایگاه اجتماعی بهتری داشته باشد اما غافل از اینکه تفاوت بین زن و مرد بسیار زیاد است.
وی اضافه کرد: جریانی که در غرب تحت عنوان فمنیسم دنبال میشود جایگاهی تحت عنوان مردواره بودن زن است و خاستگاه جنبش فمنیسم کشور آلمان است که قدمت آن به 150 سال قبل بر میگردد.
رستمی تصریح کرد: هدف از این جنبش نجات زن است غافل از اینکه رهبران این جنبش مردان بودند و معتقد است که بین زن و مرد تساوی وجود ندارد و باید تساوی برقرار شود.
وی عنوان کرد: نسخهای که مرد را آرام میکند با نسخهای که زن را آرام میکند فرق دارد و در واقع عمق فمنیسم بردگی زنان است.
وی گفت: توجیه اسلام بر این است که زن در عین زنبودن و مرد در عین مردبودن باید نقش ایفا کنند، زن و مرد در کنار هم باشند میتوانند تکامل و رشد پیدا کنند نه اینکه زن مانند مرد باشد.
این استاد دانشگاه یادآوری کرد: اسلام معتقد است که زن در اوج زنبودن میتواند به مرتبهای برسد که هیچ مردی به آن درجه نرسد و در واقع زن از لحاظ عقلی هیچ چیز از مرد کم ندارد و اگر اسلام معتقد است که زن در برخی از امورات وارد نشود بر اساس ویژگیهای فیزیولوژیکی و هیجانی و احساسی است.
وی ادامه داد: قران میفرماید هیچ نقصی در خلقت خداوند نیست و زن در عین زن بودن و مرد در عین مرد بودن تکمیلترین موجودند اما غرب معتقد است که زن ناقص است و برای اینکه کامل شود باید در اعماق زمین و معادن، مانند مردان کار کنند.
رستمی اضافه کرد: احکام اسلام معتقد است تفاوت میان زنان و مردان بر اساس عدالت است نه تساوی، و عدالت یعنی هر چیزی را درجای خود قرار دادن و تساوی در بعضی از مواقع نشانه بیعدالتی است مانند اینکه اسلام معتقد است دیه زن باید کمتر از مردان باشد به این دلیل است که مرد ستون اقتصادی خانه است و اگر از دنیا برود باید زن برای تامین مخارج خانه هزینهای در دست داشته باشد اما اگر زن از دنیا برود ستون اقتصادی خانواده دچار لطمه نمیشود.
وی در ادامه گفت: اگر ارث زن کمتر از ارث مرد است به این دلیل است که زن هم مهریه و هم نفقه میگیرد اما مرد نه نفقه و نه مهریه نمیگیرد با این اوصاف عین تساوی و عدالت را بین زن و مرد میبینیم.
این استاد حوزه و دانشگاه در پایان گفت: از دیدگاه اسلام زن در کنار مرد، خانواده را تشکیل میدهد اما از دیدگاه غرب زن به علاوه مرد، زن و مرد میشود و هر زن و مردی در کنار هم خانواده نمیشود و خانوادهای که اسلام از آن بحث خواهد کرد، زن در کنار مرد و با الزامات خود خانواده شکل میگیرد، از دید اسلام زن ملکه خانه است اما جنبش فمنیسم معتقد است که باید زن را به بیرون از خانه برای کار کردن برد.
انتهای پیام/7727