به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، صبح امروز مراسم اختتامیه مسابقات بسکتبال قهرمانی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران به میزبانی تیپ ۳۲۸ متحرک هجومی نزاجا با حضور مسئولین و رئیس اداره ورزش و جوانان و نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان مریوان برگزار گردید.
بهمن عبدلی فرمانده تیپ ۳۲۸ متحرک هجومی نزاجا مریوان، در این مراسم به اهمیت آمادگی جسمانی بهعنوان یک مؤلفه کلیدی در توان رزم اشاره کرد و گفت: بهترین سلاحها و تجهیزات نظامی باید در اختیار افرادی با آمادگی جسمی، روحی و ذهنی بالا قرار بگیرند.
وی همچنین تأکید کرد: ورزش در ارتش و نیروی زمینی از اهمیت ویژهای برخوردار است و به ارتقای سطح آمادگیهای جسمی و روانی نیروهای نظامی کمک میکند.
فرمانده تیپ ۳۲۸ متحرک هجومی نزاجا مریوان بیان داشت: این دوره از مسابقات به مدت ۵ روز در سالن ۱۲۰۰ نفری زاگرس با حضور ۱۶ تیم از یگانهای نیروی زمینی ارتش برگزار شد و در پایان، تیم پادگان آموزشی ۰۲ پرندک تهران مقام اول را کسب کرد و تیم تیپ ۳۲۸ متحرک هجومی شهید عبادت نزاجا مریوان به مقام دوم رسید.
وی افزود: همچنین، تیمهای تیپ ۱۲۳ پرندک نزاجا و پادگان مراتو اصفهان نزاجا بهصورت مشترک مقام سوم را به دست آوردند و تیمهای اول و دوم به مسابقات قهرمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران راه پیدا کردند.
عبدلی در پایان گفت: این مسابقات با حضور بیش از ۲۵۰ ورزشکار ملی و استانی و باکیفیت بالایی برگزار شد و به همت سازمان ورزش و جوانان استان کردستان به نحو احسن و شایستهای انجام گردید.
انتهای خبر/