۲۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 12 April 2025
22:42
کد خبر : 9679533
۱۱:۱۴

۱۴۰۴/۰۱/۲۳

فیلمساز جوان از مقاومت غزه می‌گوی

شایان میرکی، فیلمساز جوان و دانشجوی رشته کارگردانی سینما، از تولید جدیدترین اثر خود با محوریت مقاومت مردم غزه برای حضور در جشنواره فیلم ۱۰۰ خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، کارگردانی هنری ترکیبی از خلاقیت، رهبری و تفسیر نمایشنامه است که علاوه بر هدایت تولید، بر بازی بازیگران و پیام اثر نیز تأثیرگذار است و این رشته همواره از جذاب‌ترین حوزه‌ها برای علاقه‌مندان به هنر بوده است.

شایان میرکی، فیلمساز و دانشجوی رشته کارگردانی سینما در همین زمینه گفت: دانشجوی رشته کارگردانی هستم و فعالیت هنری خود را از پنج سال پیش آغاز کرده‌ام و تاکنون پنج اثر کوتاه در حوزه‌های مختلف تولید کرده‌ام.»

وی با اشاره به پروژه جدید خود اظهار داشت: در حال حاضر مشغول ساخت فیلم کوتاهی درباره اقتدار ایران و مقاومت مردم غزه برای جشنواره فیلم ۱۰۰ هستم. اطمینان دارم این اثر جایگاه نخست را در جشنواره کسب خواهد کرد.

میرکی درباره موضوع فیلم توضیح داد: مردم غزه علی‌رغم بیش از یک سال و نیم زیر بمباران‌های بی‌رحمانه بودن، همچنان با امید و روحیه‌ای مقاوم زندگی می‌کنند. این ایستادگی برای من قابل‌تحسین است.

وی همچنین از وضعیت آموزش سینما در کشور انتقاد کرد و گفت: متأسفانه رشته سینما از برخی دانشگاه‌ها حذف شده و ما هنوز مدرسه سینمایی واقعی در کشور نداریم، دانشگاه باید بیشتر بر آموزش نظری تمرکز کند و در کنار آن، آموزش‌های عملی نیز به شکل تخصصی در مدارس سینمایی ارائه شود.

این دانشجوی سینما تأکید کرد: برای رسیدن به تولید نهایی، نیاز به زمان، تجربه زیسته، ایده و مهارت است و دانشجو باید در حوزه‌های فنی مثل تدوین، تهیه‌کنندگی و صدابرداری آموزش ببیند تا آماده ورود به بازار شود.

وی با اشاره به اهمیت رشته‌های هنری اظهار داشت: کارگردانی و بازیگری از پرطرفدارترین رشته‌های هنری هستند که بازتاب‌دهنده فرهنگ، هویت و ارزش‌های یک ملت‌اند، اما صرف تحصیلات دانشگاهی برای پیشرفت کافی نیست و تلاش و مهارت فرد نقش اصلی را ایفا می‌کند.

وی با انتقاد از نبود فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان این حوزه بیان کرد: بر اساس آمار، تنها ۵ درصد از دانشجویان سینما جذب بازار کار می‌شوند و دانشجویان با بدنه واقعی سینما آشنا نیستند و بازار کار نیز ارتباط کمی با دانشگاه دارد.

میرکی در پایان تصریح کرد: سیستم تولید در سینمای ایران سنتی باقی مانده و ارتباط مؤثری با نهاد‌های آموزشی ندارد لذا باید دانشگاه‌ها در کنار آموزش نظری، به جریان تولید متصل شوند تا دانشجویان بتوانند به‌صورت عملی وارد عرصه حرفه‌ای شوند.

انتهای خبر/

گل آرا ظاهری
خبرنگار: گل آرا ظاهری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید