۲۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 10 May 2025
18:07
کد خبر : 9686702
۰۹:۲۰

۱۴۰۴/۰۲/۲۰
نماینده ولی فقیه در کردستان عنوان کرد:

دشمن‌باوری انحرافی خطرناک و خزنده

نماینده ولی فقیه در کردستان با هشدار نسبت به اعتماد برخی نخبگان و مردم به دشمنان اسلام، گفت: باور به دشمن و همنشینی با اهل باطل، انحرافی خطرناک، خزنده و تهدیدکننده عزت دینی و ملی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان به تبیین بخشی از معارف بلند قرآن کریم و سخنان نورانی امام رضا (ع) در باب عزت، مرزبندی با کفار و آثار همنشینی با اهل باطل پرداخت.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان گفت: در چنین ایامی، رجوع به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) می‌تواند چراغ راهی برای هدایت فردی و اجتماعی ما باشد.

وی با استناد به آیات ۱۳۹ و ۱۴۰ سوره نساء، خاطرنشان کرد: در این آیات، خداوند متعال مؤمنان را از پیروی و دلبستگی به کفار نهی می‌کند و می‌فرماید کسانی که کفار را به‌جای مؤمنان، تکیه‌گاه و دوست خود قرار می‌دهند، در پی عزت نزد آنها هستند، در حالی که عزت تنها از آنِ خداوند است.

وی افزود: این آیات گواه آن است که یک مؤمن باید مراقب تأثیرپذیری از فرهنگ، رسانه و دیدگاه‌های کفار و مستکبران باشد، چون در برخی دوره‌ها، متأسفانه مشاهده کرده‌ایم که برخی افراد سخن و تحلیل دشمنان را به‌راحتی می‌پذیرند، در حالی که به گفتار مؤمنان و دلسوزان این کشور اعتماد ندارند.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان با اشاره به برخی دیدگاه‌های تحریف‌آمیز پیرامون مسائل سیاسی و تاریخی تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس، بعضی‌ها به‌جای حمایت از جبهه حق، ایران را متهم به تحریک جنگ می‌کردند و امروز نیز با وجود جنایات اسرائیل و آمریکا، شاهد تأیید ضمنی یا سکوت برخی نسبت به ظلم‌های آشکار هستیم و این همان مصداق دلبستگی به باطل است.

حجت‌الاسلام پورذهبی سپس به تفسیر امام رضا (ع) از آیه ۱۴۰ سوره نساء اشاره کرد و گفت: حضرت رضا (ع) در این تفسیر، سه ویژگی افراد اهل باطل را برمی‌شمارند: اول اینکه حق را می‌شناسند، اما آن را انکار می‌کنند، دوم اینکه حق را تکذیب می‌کنند و سوم اینکه به اهل حق توهین می‌کنند. امام تأکید دارند که نباید با چنین افرادی مجالست کرد.

وی با تأکید بر تأثیرپذیری پنهان یا آشکار از همنشینی با اهل باطل، افزود: امروز نیز یکی از مصادیق این مجالست، پیروی بی‌چون و چرا از اخبار دروغ و القائات رسانه‌ای دشمنان در فضای مجازی است، چون اگر کسی سخن یک مؤمن را نادیده بگیرد و در عوض، سخنان فریب‌کارانه رسانه‌های بیگانه را بپذیرد، این همان نشستن بر سر سفره باطل است.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان به موضوع تحریف نام «خلیج فارس» به‌عنوان نمونه‌ای دیگر از انکار حق اشاره کرد و اظهار داشت: هزاران سال است که نام خلیج فارس در اسناد تاریخی و جغرافیایی ثبت شده، اما برخی تلاش دارند با اهداف سیاسی، آن را تغییر دهند. این مانند انکار روز روشن است.

وی با اشاره به تعبیر زیبای ابن‌ابی‌الحدید گفت: انکار حق، مانند کسی است که در روز آفتابی، دست خود را جلوی چشمانش می‌گیرد تا نور خورشید را نبیند. حق، حق است و حتی اگر انکار شود یا به اهل آن توهین شود.

حجت‌الاسلام پورذهبی در پایان ضمن تبریک مجدد میلاد امام رضا (ع)، تأکید کرد: مؤمنان باید با ثبات قدم در مسیر حق باقی بمانند و در جهانی که نظام اسلامی تحت فشار‌های سنگین استکبار جهانی قرار گرفته، تنها راه عزت، تقویت باور‌های ایمانی، پرهیز از دلبستگی به دشمنان و حفظ انسجام داخلی است.

انتهای خبر/

گل آرا ظاهری
خبرنگار: گل آرا ظاهری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید