۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:57
کد خبر : 9087942
۱۱:۴۷

۱۳۹۷/۰۹/۱۸
فرمانده سپاه آذربایجان شرقی:

سرمایه‌ های اجتماعی به شدت مورد هجوم دشمن است

فرمانده سپاه آذربایجان شرقی در نهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، گفت: سرمایه های اجتماعی و فرهنگی ما به شدت مورد هجوم دشمن است و برای صیانت از این سرمایه ها باید با برنامه و اراده عمل کنیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، عابدین خرم افزود: آذربایجان شرقی و تبریز مهد علامه ها ، سرداران و مفاخر ادبی و فرهنگی است که نقش اساسی در توسعه فرهنگی دارند به همین دلیل با برگزاری همایش های بین المللی و شناساندن این سرمایه ها، سعی در ثبت و حفظ این سرمایه ها داریم.
وی گفت: مدیریت راهبردی برای ساماندهی ابنیه های تاریخی و میراث فرهنگی، ایجاد گفتمان اقتصاد مقاومتی، گسترش اخلاق و جلوگیری از انحرافات، هدایت و جهت دهی مراسم و مناسبت های مذهبی، مدیریت محتوا در فضای مجازی و شبکه سازی نیروهای انقلابی، ساماندهی اماکن مربوط به شهدا از جمله یادمان ها و مزارها از جمله اقدامات مهمی است که بسیجیان سپاه عاشورا انجام داده اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید