مرادی:

عملکرد دستگاه های نظارتی در کنترل بازار چنگی به دل نمی زند

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت:با افزایش نرخ دلار قیمت سایر کالاها افزایش پیدا می کند این در حالی است که با کاهش نرخ دلار، روند نزولی قیمت سایر کالاها رقم نمی خورد.
کد خبر: ۹۰۹۰۴۹۲
|
۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۱
 
 

به گزارش خبرگزاری بسیج، منصور مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به برخی ارزان فروشی هایی که در نهایت منجر به جریمه شدن بنگاه اقتصادی شد، گفت: طبق قانون باید با گران فروشی برخورد شود و بنگاه اقتصادی گران فروش جریمه شود، از سوی دیگر انتظار می رود که دستگاه نظارتی از جمله تعزیرات حکومتی بر قیمت بازار نظارت داشته باشند و کنترل کنند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس تاکید کرد: محصولات و کالاها باید با درصد سود معین به فروش برسد اما متاسفانه به دلیل فقر فرهنگی در حوزه اقتصادی شاهد هستیم با افزایش نرخ دلار، قیمت سایر کالاها افزایش پیدا می کند این در حالی است که با کاهش نرخ دلار، روند نزولی قیمت سایر کالاها رقم نمی خورد.

چرا قیمت سایر کالاها روند افزایشی دارد؟

نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس دهم شورای اسلامی بیان داشت: متاسفانه در کشور زمانی که نرخ کالایی افزایش پیدا می کند دستگاه های نظارتی، کنترلی بر بازار ندارد و از سوی دیگر پاسخگوی شرایط پیش آمده نیستند، در شرایطی که نرخ دلار کاهش یافته اما سایر اقلام همچنان روند افزایش را طی می کنند این گونه توجیه می شود که مواد اولیه کالا با دلار گران قیمت تهیه شده بنابراین همچنان نباید نرخ کالا کاهش پیدا کند.

 
افزایش قیمت

 

وی با اشاره به ارزان فروشی شیرینی فروشی در تهران و حراج بلیط های هواپیمایی توسط یکی از سایت گفت: ارزان فروشی نباید به قصد تخریب سایر اصناف باشد، باید سود معقول و منطقی بر روی بهای کالا در نظر گرفته شده باشد، قبول نداریم که با کاهش قیمت و ارزان فروشی حاشیه ای در کشور ایجاد شود.

منصور مرادی در ادامه گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، با تاکید براینکه نباید ارزان فروشی فضای کشور را متشنج کند، اظهار داشت: باید برای ارزان فروشی دلیل داشت، کاهش قیمت نیز باید از سوی دستگاه نظارتی مورد بررسی قرار گیرد، همان طور که باید گران فروشی و عدم کاهش قیمت ها نیز مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.

در شرایطی که نرخ دلار کاهش یافته اما سایر اقلام همچنان روند افزایش را طی می کنند این گونه توجیه می شود که مواد اولیه کالا با دلار گران قیمت تهیه شده بنابراین همچنان نباید نرخ کالا کاهش پیدا کند.

این نمانیده مجلس تاکید کرد: با این حال اعتقاد دارم که ابتدا باید بر روی مسئله فرهنگی مردم کار شود، اگر در این بخش فرهنگ غنی شود، مردم به صورت خود جوش افزایش و کاهش قیمت ها را رعایت کنند دیگر نیاز به ورود دستگاه های نظارتی بر بازار و قیمت گذاری ها نیست.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: با این حال باید با گران فروشی برخورد و طبق قانون جریمه شود، از سوی دیگر دستگاه های نظارتی باید مراقب باشند ارزان فروشی ها با قصد تخریب دیگر اصناف نباشد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت،  یک قنادی شیرینی را کیلویی ١٢‌ هزار تومان می‌فروخت. ناگهان قیمت را ١٩‌ هزار تومان کرد و گفت که به خاطر ارزان‌فروشی جریمه شده و حالا مجبور است با قیمت بالاتر بفروشد. رئیس اتحادیه قنادان گفت که شیرینی‌فروشی پارچه و بنر نصب کرده است که شیرینی‌هایش را زیر قیمت مصوب می‌فروشد و ما او را به دلیل حراج شیرینی جریمه کرده‌ایم زیرا حراج شیرینی وجاهت قانونی ندارد و اصناف مرتبط با مواد غذایی باید برای استفاده از عنوان حراج از اتحادیه اجازه بگیرند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار