۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:27
کد خبر : 9092959
۱۴:۱۵

۱۳۹۷/۱۰/۰۳
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز:

شأن طلبه نیست که چراغ اتاقش هنگام اذان صبح خاموش باشد

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در جلسه درس اخلاق مدرسه علمیه ولیعصر (عج) تبریز ضمن توصیه طلاب به شب‌زنده‌داری و سحرخیز بودن، گفت: در شأن طلبه نیست که چراغ اتاقش هنگام اذان صبح خاموش بوده، بیدار نشود و به ادای نماز صبح چند دقیقه قبل از طلوع آفتاب اکتفا کند. پیش از این در حوزه‌ها قبل از اذان صبح و هنگام نماز شب، رفت و آمد بود و حجره‌ها پر از اشک و ناله بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام  سید محمدعلی آل‌هاشم گفت: ارتباط با خدا و دعا کردن بسیار اثربخش و کارساز است.
وی اضافه کرد: برخورداری از اخلاص، ترس و خضوع در برابر خداوند متعال و امیدواری نسبت به آینده، از شرایط استجایت دعا نزد درگاه خداوند می‌باشد.
وی با بیان اینکه گاهی دعا مستجاب می‌شود، ولی ما متوجه نمی‌شویم، ادامه داد: بعضی مواقع درخواست و دعایی که کرده‌ایم، به نفع ما نیست و خداوند مشابه آنچه که خواسته‌ایم را به ما عنایت می‌کند.
حجت‌الاسلام  آل‌هاشم افزود: بعضاً در دعاها خواستار چیزی هستیم که در این دنیای فانی به صلاح ما نیست و در آخرت در حق ما اجابت می‌شود و برخی اوقات نیز دعاهایمان در حق فرزندان مورد قبول درگاه خداوند قرار می‌گیرد و عنایتی به آنان می‌شود که ما از آن‌ها بی خبریم.
وی اظهار داشت: دعا را بخصوص بعد از نمازهای یومیه هیچ گاه فراموش نکنید؛ سعی کنیم با پروردگار خود ارتباط برقرار کرده و از خداوند متعال خواسته‌های خود را بخواهیم.
رئیس شورای حوزه علمیه آذربایجان‌شرقی با تأکید بر اینکه دعاها نباید تنها به امور فردی و شخصی معطوف شود، بیان داشت: هنگام دعا و راز و نیاز، فقط به فکر خودمان نباشیم و برای حل مشکلات و گرفتاری‌ها جامعه و پیروزی و سعادت مسلمانان دعا کنیم.
حجت‌الاسلام  آل‌هاشم اضافه کرد: اگر در دعاهای خود تنها به مسائل جزئی مالی و دنیوی بیاندیشیم، ضرر کرده‌ایم. خداوند در آیه (وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ ۚ إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَكْبِرُونَ عَنْ عِبَادَتِي سَيَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ دَاخِرِينَ) خودش وعده داده که مرا صدا کنید تا خواسته تان را اجابت کنم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید