به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، غلامرضا عبدالهی شامگاه پنجشنبه در نشست معاون وزیر کشور با شهرداران لرستان گفت: با انعقاد تفاهم نامه همکاری بین بنیاد مسکن و امور روستایی دو میلیون متر مربع آسفالت معابر تخصیص پیدا کرده است.
وی گفت: ۸۰ درصد هزینه های اجرای این میزان آسفالت توسط دهیاری ها و ۲۰ درصد توسط بنیاد مسکن تامین شده است.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری لرستان از توزیع بیش از ۱۳۰ دستگاه ماشین آلات خدمات رسان بین دهیاری ها خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد زباله روستاهای دارای دهیاری جمع آوری می شوند.
عبداللهی با اشاره به بیمه واحدهای روستایی در استان عنوان کرد: با اقدامات صورت گرفته تا کنون ۱۰۰ هزار واحد روستایی استان تا سقف ۳۰ میلیون تومان بیمه شده اند.
وی همچنین بر لزوم صدور شناسه ملی برای دهیاری ها تاکید کرد و گفت: طی سال های ۹۵ و ۹۶ حدود ۳۴۰ دهیاری جدید در استان تاسیس شده و این در حالیست که هنوز شناسه ملی ندارند.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری لرستان همچنین بر لزوم اجرای دستور العمل تجمیع دهیاری ها تاکید کرد.