۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:58
کد خبر : 9096976
۱۵:۰۰

۱۳۹۷/۱۰/۱۳
رئیس دفتر مقام معظم رهبری مطرح کرد

عنایت ویژه مقام معظم رهبری نسبت به جامعه مدرسین

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با ابلاغ سلام رهبر انقلاب به علمای شرکت کننده در اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: ایشان عنایت ویژه‌ای به جامعه مدرسین دارند.
عنایت ویژه مقام معظم رهبری نسبت به جامعه مدرسین

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدی گلپایگانی پیش از ظهر امروز در یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد که در پژوهشکده علامه طباطبایی برگزار شد با اشاره به عنایت رهبر معظم انقلاب به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: این نهاد یک نهاد با سابقه و درخشان است و جامعه مدرسین حوزه علمیه نهادی مورد تائید امام خمینی (ره) بود و مقام معظم رهبری همیشه به این نهاد عنایت دارد.

رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: زمانی که دعوت نامه یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد به مقام معظم رهبری دادم، ایشان فرمودند که سلام من را به علمای حاضر در آن اجلاسیه برسانید.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید