به گزارش خبرگزاری بسیج، در پی مناظره علیرضا زاکانی نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و سید مصطفی تاجزاده معاون سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات پیرامون وقایع سال ۷۸ و فتنه ۸۸، عبدالله مومنی از اعضای دفتر تحکیم وحدت در سال ۷۸ با انتشار توئیتی و در واکنش به این مناظره، مدعی شد: «جدای از دروغ پردازیها،خود مطلق پنداریهای واتهام پراکنی های آقای زاکانی اما یک دروغ شاخدار درسخنانش بود که مربوط به روز۲۳تیر ۱۳۷۸بود. آقای زاکانی گفت که درروز۲۳تیر۱۳۷۸سخنران دانشجویی تجمع بودند، درحالیکه روز۲۳تیر با ایشان در اردوی دانشجویی مدینه و مکه بودیم.»
در همین خصوص سید نظام الدین موسوی از فعالان بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در سال ۷۸، در گفتگو با خبرنگار سیاسی فارس با خلاف واقع دانستن ادعای عبدالله مومنی، اظهار داشت: مطابق برنامه ریزی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها، قرار بود در تیرماه سال 1378 کاروان عمره دانشجویی عازم مکه و مدینه شود که در این کاروان، نمایندگان تشکل های دانشجویی از جمله دفتر تحکیم وحدت، جامعه اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی حضور داشتند که آقای زاکانی، بنده (سید نظام الدین موسوی) و آقای حسین شریفی نمایندگان بسیج دانشجویی برای شرکت در این کاروان بودیم.
وی افزود: مطابق برنامه ریزی قبلی، زمان شروع سفر عمره دانشجویی دقیقاً مصاف با حوادث کوی دانشگاه و اغتشاشات بعد از آن شده بود به گونه ای که به نظرم زمان پرواز کاروان، بیست و یکم یا بیست و دوم تیرماه 78 بود.
موسوی تصریح کرد: پس از حوادث 18 تیر کوی دانشگاه، به همان دلایلی که دکتر زاکانی در مناظره با مصطفی تاجزاده مطرح کردند، اغتشاشات کوری در اطراف دانشگاه تهران شروع شد که طی چند روز به مناطق مختلفی از تهران نیز کشیده شد و شرایط ویژه ای رقم خورد که هشیاری و حضور نیروهای متعهد به نظام و انقلاب را ضروری می کرد.
این فعال سابق دانشجویی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص به وجود آمده، بنده و آقایان دکتر زاکانی و دکتر شریفی جوانب امر را بررسی کردیم و تحلیلمان این بود که چون اغتشاشات پیش آمده به بهانه دفاع از دانشگاه و دانشجو رخ داده، اصلی ترین عناصر برای دفاع از نظام و انقلاب در برابر فتنه پیش آمده، خود دانشجویان و دانشگاهیان هستند. به همین دلیل نیز تصمیم گرفتیم که از فیض معنوی عمره بگذریم و در کشور بمانیم و برای روشنگری دانشجویی درباره حوادث و شرایط به وجود آمده برنامه ریزی کنیم.
موسوی گفت: فلذا در حالی که کاروان عمره دانشجویی شامل نمایندگان تشکل های دانشجویی نظیر دفتر تحکیم وحدت و جامعه اسلامی دانشجویان روز بیست و یکم تیرماه 78 عازم مکه و مدینه شد، نمایندگان بسیج دانشجویی از جمله دکتر زاکانی در این کاروان حضور نداشتند.
وی ادامه داد: درست همان روز از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برای دفاع از ساحت دانشگاه و اعلام انزجار از آشوبگری و اغتشاش، برای روز سه شنبه 22 تیرماه درخواست تجمعی به وزارت کشور ارائه کردیم که این تجمع قرار بود مقابل در اصلی دانشگاه تهران برگزار شود اما وزارت کشور و تشکیلات آقای تاجزاده به این تجمع مجوز برگزاری ندادند.
این فعال سابق دانشجویی گفت: روز 23 تیر روز پایان صبر مردم تهران در برابر چند روز آشوبگری و اغتشاش بود و صدها هزار نفر از مردم تهران با اجتماع در دانشگاه تهران و خیابان های اطراف آن حماسه بزرگی را رقم زدند که بساط فتنه 78 را برچید.
وی افزود: با توجه به اینکه صحنه گردانان فتنه 78 تلاش داشتند تا پشت نقاب دانشگاه و دانشجو پنهان شوند، در برنامه ریزی راهپیمایی و اجتماع عظیم 23 تیرماه، جریان دانشجویی مدافع انقلاب بویژه بسیج دانشجویی نقش فعال و پررنگی داشت و بر همین اساس نیز شاکله برگزاری مراسم نیز برعهده دانشجویان بسیجی بود.
موسوی تصریح کرد: مجری مراسم 23 تیر بنده بودم و سخنران اول مراسم نیز دکتر زاکانی بود که طی سخنانی از منظر دانشجویان ابعاد مختلف حوادث آن چند روز را مورد تحلیل قرار داد. سخنران بعدی نیز حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کنونی بود که در آن مقطع دبیر شورای عالی امنیت ملی بود و در سخنان خود ضمن تفکیک بین دانشجویان و اغتشاشگران، بر ضرورت مقابله و برخورد جدی با آشوبگران تاکید کرد.
وی ضمن اظهار تعجب از توسل عبدالله مومنی به ادعای کذب، گفت: آقای مومنی دکتر زاکانی را به دروغگویی متهم کرده است در حالی که دروغگوی واقعی خود ایشان است چون زاکانی اصلاً در سفر عمره دانشجویی تیرماه 78 حضور نداشت و صدها هزار نفر سخنرانی او در مراسم 23 تیر را شنیده اند.
موسوی تصریح کرد: آقای مومنی یا عامدانه و از روی بغض سیاسی دروغ گفته است که بسیار کار زشت و کریهی است یا حافظه اش یاری نکرده و به اشتباه این مطلب را بیان نموده که باید آن را تصحیح کند و صریحاً عذرخواهی نماید.