در متن پیام آیتالله صافی گلپایگانی آمده است: «اهمیت حدیث و اهتمام به آن همانند اهمیت اصل دین و اعتقاد به تشیع است که در این وجیزه بهبیان در نمیآید. حدیث همچون روح و روان در جسم و جان دین است و باید مانند خون در شریانهای حوزه مقدسه علمیه جریان یابد و فکر و روح طلاب عزیز از آن سیراب شود.
مبنای حدیثی امتیاز و اعتبار همیشگی حوزه است و حوزههای علمیه باید این افتخار دیرینه را برای خود حفظ نماید و اساس و بنیاد همه تحقیقات حوزوی باید بر این محور باشد که دوری از آن ظلمت و تاریکی و جهل است. احیای قلوب و نفوذ مستعد و تهذیب واقعی و عرفان حقیقی فقط با استفاده از حدیث و تنفس در فضای نورانی روایات ممکن و مقدور است و دوری از نورانیت احادیث اهلبیت(ع) خسران عظیم و سقوط در درههای جهل و هلاکت ابدی است.
حقیر از اساتید محترم و مدیران حوزههای علمیه درخواست دارم که در سطوح مختلف حوزه کلاسها و برنامههای منظم و هدفمند حدیثشناسی و مراجعه و انس با روایات را در صدر برنامههای تربیتی و علمی قرار دهند تا حوزه علمیه با منهج و روش سلف صالح در مطالعه و دقت و استنباط از احادیث بیش از پیش موفق باشد.
بحمدالله تعالی جوامع روایی ما همیشه مورد توجه و عنایت ویژه فقیهان و دانشمندان بوده و در صدر همه کتابها درخشندگی خاصی داشته است. در این میان کتاب شریف کافی و نویسنده عظیمالشأن آن محقق برجسته جهان اسلام کلینی در اوج عظمت و شکوه قرار دارد».